Istina o muškom koktelu : Studija koju su čekali svi muškarci svijeta!

sex, preljub, sex, studije, seks ljubav, žena, glumljenja orgazma, sperma, seks, istraživanje, kortizol, podiže imunitet, sprečava upale, antidepresiv

Stoga, odvojite malo vremena i pažljivo pročitajte tekst, a nakon toga trk po malenu i upoznajte je s činjenicama koje ste upravo saznali. No, kad ćete joj prenositi što ste upravo pročitali, imajte na umu da to nije palo na pamet ekipi iz Macho.hr portala nakon pete runde u lokalnoj birtiji, već da se radi o stvarnoj studiji koju su proveli ZNANSTVENICI sa Sveučilišta u New Yorku, a kojoj se iz tog razloga mora vjerovati!


Studija je dokazala!

Krenimo s najbitnijom stvari, a to je da su znanstvenici nakon opsežne studije koja je provedena na 293 žene došli do zaključka da "topli koktel" muškaraca sadrži tvari koje povoljno utječu na raspoloženje žena, općenito im diže imunitet i pomaže u borbi s depresijom.

Budimo realni i priznajmo da ponekad ni mi sami ne volimo slušati savjete koji su u biti dobri za naše zdravlje, pa je moguće da ove činjenice iz nekog razloga neće biti dovoljne da se malena svakog jutra baci na posao i uz lagano razgibavanje vratnih mišića dođe do svoje dnevne doze zdravlja. No, postoji još razloga zašto bi djevojke morale češće prakticirati oralni seks.
Korisne tvari koje sadrži sjemena tekućina

Istraživanje je pokazalo da sjemena tekućina sadrži tvari poput kortizola koji je poznat po tome da podiže imunitet i sprečava upale, te oksitocina koji podiže raspoloženje. Partnerica vam je loše raspoložena? Postoji li bolji način kako je razveseliti, a da na kraju oboje budete sretni i zadovolj(e)ni. No ni to nije sve što joj možete ponuditi iz svoje "alternativne ljekarne" jer činjenica je da je studija dokazala i prisustvo melatonina koji pomaže prilikom problema sa snom i serotonina koji je poznati antidepresiv.

Naletite li i nakon ovih činjenica na snažan otpor, a sve nabrojano nije dovoljno da nagovorite malenu na igra s vašom "bananom", spomenite joj da je studija dokazala da su djevojke koje su redovito upražnjavale oralni seks postizale mnogo bolje rezultate na testovima koji su zahtijevali dobro pamćenje, razmišljanje i rasuđivanje. Svi znamo da je zdravlje najbitnija stvar, a na koji način ćete objasniti djevojkama da zaborave na tablete, sirupe i prebace se na "alternativnu medicinu" prepuštamo vama. Mi vam samo možemo zaželjeti puno sreće.

macho.hr