Igrajte se s prirodnim

sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sexy, sex u autu, mladi sex, tijelo, užitak, stres, sex, sex, razlog, seks, seks, orgazam, erogena zona, žena, seks, plaža, more, poze, seks, seks, plaža, seks, užitak, uživanje, tajne, orgazam, seks, seks, predigra, seks ljubav, genitalne ugode, Ženski mozak, seks, hormon oksitocin, orgazam

1. Upotrijebite svoja osjetila

Raspoznavanje mirisa tijekom seksa  jedan je od najboljih načina kako nadahnuti i razbuditi seksualnost. Pokušajte u vašem stanu naći one mirise koji u vama bude seksualna sjećanja. To može biti parfem, hrana ili neko cvijeće. Zajedno s partnerom si zavežite oči i prepustite se igri mirisa i dodira. Biti ćete iznenađeni snagom svojih osjećaja.

2. Upotrijebite svoju maštu

 Mnogi lubrikanti sadrže brojne kemijske tvari koje ne štete samo vama već i okolišu. Na policama trgovina radije potražite lubrikante koji su potpuno prirodni. Ako ste, pak, posebno smioni, možete pročeprkati po vašoj kuhinji. Jeste li znali da su parovi, prije nego što je lubrikantima zavladala kemija, spolnost obogatili s - vjerovali ili ne - bjelanjkom iz jajeta?! Umjesto s jajima(!) možete se poigrati i s običnim jogurtom.

3. Plastične vibratore zamijenite prirodnima

 

U prošlosti su mnogi prisezali na voćne i povrtne seksualne igračke. Prepustite se mašti, a prije upotrebe ih umetnite u kondom.

4. Provjerite sastav spolnih pomagala

 

Neka, naime, sadrže opasne kemikalije za omekšavanje plastike. Istraživanja su pokazala da te kemikalije mogu oštetiti DNK u spermi, te da su se neka djeca, čije su mame bile izložene tim kemikalijama, rodila s genitalnim nepravilnostima. Zbog toga se radije odlučite za silikonska ili metalna seksualna pomagala.

5. Eko igrice

Ako ste stvarno vatreni čuvari okoliša, zimi malo smanjite grijanje i poigrajte se vrućim voskom, a ljeti se, umjesto s klimom, ohladite s aloa verom ili ledom.  
Načina, ali i razloga za biospolnost svakako ima više nego dovoljno.

preneseno sa www.intimatemedicine.com.hr.