Hoćete li ševiti ovaj vikend?

1.Radni tjedan je pri kraju, službeno počinje vikend…
a) 'Kako?! Već je vikend?! A ja još nisam predao izvještaj. Pustite me na miru, nemam vremena za ove gluposti!'
b) 'Meni je svejedno, pijan sam još od utorka.'
c) 'Super, na telki su 'Ubojstva u Midsomeru.'
d) 'Znam. Spreman sam. Frend i ja smo sve isplanirali, pokrivamo jedan drugoga. Večeras južni dio grada. Sutra obilazimo sjeverni.'

2. Kada razmišljate o suprotnom spolu…
a) 'Gledajte, imam doma jednu suprotnog spola i par malih oba spola. Potroše sve novce koje zaradim, tako da mi nemate vi što objašnjavati.'
b) To je više razmišljanja nego što ste inače navikli
c) Znoje vam se dlanovi i dobijete želučanu nervozu.
d) Zasjaje vam se oči, jer baš vidite jedan primjerak kako prolazi

3. Vaša uobičajena taktika u prilaženju komadima je:
a) Tiho otključavate vrata, bosonogi ulazite u kuću, nadate se da nikoga nećete probuditi.
b) 'Kajjaznam, jel' može – Hej, mala kaj ćeš popit?'
c) 'Prvo 'compliment appearance', onda 'compliment personality', malo 'flirt', par puta 'hug', neko vrijeme 'chat', 'hug', 'express fondness', po potrebi ponavljam sve navedeno slučajnim odabirom, ulijećem s 'flirtateous joke' i nakon toga je komad spreman za 'kiss'. Dalje se sve odvija po zakonima prirode.'
d) 'U zadnje vrijeme se pred njih bacam na koljena. Uz ovoliku konkurenciju je teško privući njihovu pažnju.'

  • GettyImages
  • 'Znate, najvažnije je ostaviti dobar dojam' - 'Ajme, koja seljačina, ne mogu vjerovati...'


4. Vaše omiljeno mjesto na kojem ćete tražiti komade je:
a) www.youporn.com
b) Uvjereni ste kako ste zaljubljeni u šankericu u bircu u vašem kvartu pa bi vam svako dalje traženje druge birtije bilo ravno emocionalnoj prevari. Iako, ovo uopće nije ono što smo vas pitali.
c) Jedanput tjedno držite seminar pod nazivom 'Utjecaj AD&D spellova na svijet u kojem vrijede Newtonovi zakoni mehanike' u jednom roomu u 'Second Lifeu'. Tamo se družite sa curama iz Koreje, Švedske, Njemačke, Španjolske, SAD-a… I, imate pravo, ne razumijemo ništa od ovoga što ste upravo rekli.
d) Gdje god ste vi tamo su i komadi. Uvjereni ste kako ste živi magnet za njih.

5. Pretpostavimo da se komadu zbog nekog razloga sviđate i upustila se u razgovor s vama. Koji je vaš sljedeći korak?
a) 'Nadam se da ovo neće trajati predugo. Sutra se moram rano dignuti na posao.'
b) Pozvat ćete još jednu rundu. Ovaj razgovor se neće odviti sam od sebe.
c) Objasnit ćete joj kako je teorija svemirskih letova puno, puno bolje razrađena u 'Zvjezdanim stazama' nego u 'Zvjezdanim ratovima'. Iako, svjetlosna je sablja jedno prokleto kul tehnološko dostignuće.
d) Zovete frenda neka vam se pridruži, jer još nikada niste bili ovako dugo sami sa nekom osobom suprotnog spola i stvarno ne znate što biste rekli.

6. Ni sami ne znamo zašto ovo pitamo, ali pokušat ćemo. U trenutku pred sam čin, kada ste s komadom došli svojoj ili njenoj kući, kako ćete se ponašati?
a) Kao i svaki put proteklih deset godina vašeg braka. Vi ste na leđima, ona je na vama, sve je gotovo za 10 minuta. Odmorite se, zaslužili ste.
b) 'He, vidite, tog dijela se nikada ne sjećam. Probudim se ujutro, ako je cura još uvijek tu, pretpostavljam da je sve prošlo u redu. Ako još i nazove drugi dan, onda to već smatram vezom.'
c) Ugasit ćete svjetlo i svim načinima zadržati što više odjeće na sebi.
d) 'Čekajte da pitam frenda. On je s njom otišao kući.'

  • GettyImages
  • Neodoljivi šarm osme pive večeras nije upalio


NAJVIŠE ODGOVORA POD 'A': Čestitamo, vi živite jedim urednim građanskim obiteljskim životom koji jamči emocionalnu sigurnost, stalan priljev prihoda i garantira seks. Slobodno možete s visoka gledati na druge, jer vi znate kako možete ševiti kad god to želite pa i ovaj vikend. Sjetite se uvijek tih stvari kada počnete misliti o kreditima za stan i auto, djeci koja po cijeli dan divljaju i traže vašu pažnju, ženi koja gospodari svakim dijelom vašeg života i neispunjenoj želji o putovanjima.

NAJVIŠE ODGOVORA POD 'B': Vaš opušteni stav prema seksu je nešto čemu biste mogli podučavati druge. Ne znamo jeste li se rodili s njim ili ste ga stekli iskustvom koje vam je reklo 'bolje piva u ruci, nego p**a na grani'. Svejedno, vi igrate na sigurno, ali nemate ništa protiv ako vam se dogodi seks. Pri tome ne birate s kim, nego obično s najpijanijom osobom posljednji napuštate lokal i završite u krevetu. I uvijek ste kako će ta osoba biti suprotnog spola. Stoga, vaše šanse rastu što ste pijaniji i što je cura pijanija. A ne morate se baš svega sjećati.

NAJVIŠE ODGOVORA POD 'C': Seks je nezgodan jer budi toliko emocija i kemijskih reakcija koje ne možete kontrolirati. Vi to ne volite, ne, ne… Vaša odbojnost prema takvim situacijama je stvorila i laganu odbojnost prema seksu. Što je sreća u nesreći, jer ste oslobođeni pritiska. Dok drugi samo gledaju kako bi nešto ševili, vi se možete posvetiti aktivnostima uma. Tako da je odgovor na pitanje hoćete li ševiti ovaj vikend potpuno nevažan za vas. Iako je sa sigurnošću – ne.

NAJVIŠE ODGOVORA POD 'D': Pokazujete nevjerojatno htijenje, želju i zanimanje za seksom. I ne dopuštate da vam stvarnost stane na put. Činjenica je da vaš frend više ševi od vas. Kvragu, činjenica je da vjerojatno svi, ne računajući one koji su imali najviše odgovora pod 'c', ševe više od vas. Sportskim rječnikom, vi to previše želite. Morate malo spustiti loptu, poraditi na taktici i tehnici, te polako plesti mrežu oko suparničkog gola. Vježbanje razgovora sa suprotnim spolom, a i dolaženje u doticaj sa svojom ženskom stranom su stvari koje vam moraju postati prioritet.
Ivan Palijan