Hef se seksao po minutu sa svakom curom

Kendra Wilkinson, sex, Playbojeve zečice, Playboy

Plavokosa Kendra donedavno je bila u središtu pozornosti zbog grijeha iz mladosti, točnije pornića koji je snimila sa 18 godina, a koji je nedavno ugledao svjetlo dana. Kendra ponovno privlači medijsku pažnju, ovaj put knjigom u kojoj otkriva štošta, između ostalog da je probala skoro sve droge koje postoje, da se samoozljeđivala škaricama te da je nekoliko tjedna proboravila i u mentalnoj instituciji jer se pokušala predozirati zubnom pastom.

Poznata plavuša također je napisala da je radila kao striptizeta te da je za svega dva dana tog posla uspjela skupiti dovoljno novaca za nove grudi. No, daleko najzanimljiviji je dio u kojem govori o situaciji u poznatoj Hefnerovoj vili i onom što se u njoj događalo dok je tamo boravila.

'Jedna do cura me pitala želim li poći gore u Hefovu sobu. I glavi sam čula majčin glas: 'Znaš da se tamo odvijaju orgije.' No rekla sam si da moram poći to vidjeti. Činilo mi se da svaka djevojka odlazi gore, pa bi bilo čudno da ja ne odem. Jedna po jedna, svaka bi cura skočila na Hefa i seksala se s njim otprilike minutu. Proučavala sam svaki njihov pokret. Onda je došao moj red, bilo je kao čudno. Nisam razmišljala o tome koliko je Hef star, svi dijelovi tijela rade jednako. Ja sam zaista željela biti tamo', otkrila je Kendra.

Kao što smo pretpostavljali, Hugh Hefner živi život kakav je san većini muškaraca. On samo leži dok atraktivne djevojke skaču na njega, a očito je bio toliko impresioniran onim što je Kendra pokazala u toj minuti da je odmah odlučio da želi da mu bude cura.

izvor: tportal.hr