Gdje žene vole da ih se dira?

Obrazi
Nedavna studija Sveučilišta u Kaliforniji je pokazala kako žene izrazito pozitivno reagiraju na običan poljubac u obraz na prvom spoju. Dr. Simon Moore, koautor studije, savjetuje da kod prvog zajedničkog izlaska druženje započnete običnim poljupcem u oba obraza.

SlikaKoljena
Područja tijela koja nisu često izložena kontaktima su vrlo često iznimno osjetljiva. To se posebno odnosi na stražnji dio koljena koji je, baš kao i područje ispod ruku, izrazito erogena zona, no također i poprilično podcijenjena. Prijeđite lagano rukama posebno po stražnjem dijelu koljena i osjetit ćete koliko je to područje erogeno.

Nadlaktica
Znanstvenici su također utvrdili da tek lagani (neseksualni) dodir gornjeg dijela ruke izaziva pozitivnu reakciju osobe. Dodir se tumači kao znak prisnosti. Judi James, autorica knjige „The Body Language Bible", objašnjava kako osobu koju simpatizirate možete u razgovoru prigodno nježno dodirnuti po nadlaktici. Na taj način šaljete vrlo suptilan signal da vam se osoba sviđa.

Leđa
Leđa su osjetljivo seksualno područje. Ako još niste u dubljem odnosu možete lagano položiti ruku na njena leđa kod, primjerice, šetnje ili prilikom sjedanja za stol. U prisnijem i intimnijem odnosu, cijela vaša predigra se može bazirati na nježnim poljupcima i dodirima prstiju po njenim leđima.

Dlan
Dlanovi su iznimno osjetljivi na dodir jer mnogo živaca upravo završava na njima. Bez obzira na stupanj odnosa u kojem se nalazite, kontakt dlanovima je gesta koja vas zbližava i učvršćuje vaš odnos.

izvor:D.B. budi.in