Evo što znače ove četiri rečenice koje muškarci često izgovaraju u seksu

Koliko god seks zna biti super, toliko može biti i prilično neugodan ako ne znamo izraziti što nam paše, a što ne.

Šutnja u krevetu nikako nije dobra dovodi do neželjenih reakcija i dodira, kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Međutim, žene će prije prešutiti ako im nešto ne valja kako ne bi pokvarile trenutak ili naišle na neodobravanje, što kod muškaraca nije toliko čest slučaj. Upravo zato muškarci postavljaju neka pitanja - kako bi bili sigurni rade li nešto dobro ili ne, makar se i njih mora čitati između redova, piše net.hr.

Evo objašnjenja nekih poznatih rečenica:

1. "Paše li ti ovo?"

Neki muškarci pitaju ovo iz čiste vlastite satisfakcije kako bi si dokazali da su seksualni bogovi, ali takve možete odmah prepoznati. Međutim, oni ‘pravi' žele znati da ste zadovoljni načinom na koji vas dodiruje jer mu je stalo. Nemojte se zbuniti i odgovorite mu najiskrenije što volite.

2. "Koju pozu najviše voliš?"

Ne može vam čitati misli, zato je najbolje da mu suptilno pokažete ili, još bolje, budete direktni i kažete kako se želite seksati. Ne, ne pita on ovo jer je lijen i sve želi prepustiti vama. Njemu je važno da i vi doživite orgazam zato nemojte šutjeti.

3. "Znaš što bismo mogli probati?"

Prijedlozi za nešto novo u seksu uvijek su dobrodošli i vi ih imate pravo odbiti ako vam ideja ne zvuči dobro. Dirty talk, BDSM ili nešto treće može biti odlično iskustvo, ali samo ako mu se u potpunosti prepustite. Nemojte a priori odbijati.

4. "Malo mi treba do kraja..."

Vjerojatno ste mu toliko seksi da ne može još dugo izdržati ili se želi uvjeriti da ste i vi blizu vrhunca. Ako niste, sporije se mičite i recite da ne želite žuriti. Sigurno će shvatiti poruku. Ženski orgazam je jednako važan baš kao i muški tako da ne pristajte na kraj dok ne dobijete ono što želite.

09.03.2017 u 14:49