Evo kako možete postati odvažnije u krevetu

Nedavno je jedno istraživanje pokazalo da žene vrlo često ne uživaju u seksu jer smatraju da nemaju dovoljno kontrole u spavaćoj sobi. Neke su istaknule da bi voljele da su u krevetu hrabrije. Za one koje žele postati odvažnije u seksualnim aktivnostima, donosimo nekoliko savjeta američke stručnjakinje za seks Sari Locker.

Skinite sve sa sebe
Ako želite pridobiti njegovu pažnju bez da mu to morate objašnjavati verbalno - razodijenite se! Da, dobro ste pročitale, u potpunosti se obnažite i jasno mu pokažite što vam je na pameti. Za takav potez treba, naravno, hrabrosti, ali budite sigurne da će to za njega biti poziv kojemu neće moći odoljeti i koji će s radošću pamtiti.

Recite ono što želite (i ne želite)
Jedan od najboljih načina da postanete odvažnije u krevetu je da postanete krajnje otvorene. Recite jasno što želite u seksu, a što ne. Seks je oblik komunikacije i to one dvosmjerne. Obje strane bi trebale uživati pa je dobro da znaju reći ono što žele, ali i ono što ne žele. Možda će vam na početku to biti malo neugodno, ali s vremenom će postati lakše. Nagrada? Više ćete uživati - i vi, ali i on.

Učinite prvi korak

Ako u većini slučajeva čekate da on inicira seks, vrijeme je da malo promijenite taktiku. Nema ništa pogrešno u tome da vi katkada učinite prvi korak. Dakako, ako to niste nikada radile, bit će vam malo čudno, ali vrlo brzo shvatit ćete da vam to donekle daje osjećaj moći koja može biti sjajan afrodizijak. Usto, rasti će vam samopouzdanje, a s njim i veća odvažnost u krevetu.

Pustite mašti na volju
Sve što je katkada potrebno da postanete odvažnije u spavaćoj sobi je da zapravo postanete netko drugi. Nema ništa nastrano u tome pa pustite mašti na volju i pretvorite se u nevinu školarku ili raskošnu striptizetu. Budite što god želite. Začinite malo stvari u spavaćoj sobi i vaš seksualni život nesumnjivo će živnuti. Bit ćete oboje zadovoljniji.

Iznenadite ga
Jedan od načina da pokažete njemu, ali i sebi da ste sposobni preuzeti kontrolu u spavaćoj sobi je da odigrate na kartu iznenađenja. Uhvatite ga nespremnog čim otvori oči ujutro ili ga zaskočite čim se vrati s posla. Odaberite bilo koju situaciju u kojoj će on biti nespreman. I vjerujte, njemu će to biti iznimno ugodno iznenađenje, a vama će drastično porasti samopouzdanje, ali i užitak.

Izvor: tportal.hr