Evo kada ćete najlakše uloviti svog partnera da vas vara

nevjera, privatni detektiv, varanje, prevara, prevarant, preljubnici, varanje, istraživanje, ispovijest, varanje, partner, varanje, istraživanje, preljub, preljubnici, preljubnica, preljubnik, preljuba, pismo, bivša ljubav, ljubavni trokut, priča, preljub, preljubnici, preljubnica, godine, nevjera, istraživanje, promjene, prevara, prevara, suprug, djevojka, preljub, preljubnici, seks savjeti

... preljubnici najčešće kontaktirati osobu s kojom je u tajnoj vezi upravo ponedjeljkom, nakon vikenda provedenog sa svojim partnerom ili partnericom i obitelji.

Tijekom vikenda reduciraju komunikaciju s tajnim partnerima pa će većina "varalica" pričekati ponedjeljak ujutro, kada dođe na posao da se jave i "nadoknade" tišinu koja je nastupila tijekom vikenda.

Najčešće komuniciraju ponedjeljkom od osam do devet ujutro te petkom navečer između 21h i 22 sata jer će subotu i nedjelju biti oprezni da ne postanu otkriveni dok borave sa svojim partnerima i obitelji.

Podaci pokazuju i da će preljubnici razmijeniti oko 600 poruka tijekom jednog sata u prosjeku, no ponedjeljkom ta brojka raste čak tri puta i iznosi u prosjeku oko 1900 poruka koje će preljubnici izmijeniti u komunikaciji.