Erotičnost ženskih nogu

Recimo, ne postoji dio ženskog tijela od kojega muškarci nisu načinili fetiš, predmet obožavanja. Grudi, stražnjica, ruke, usne, da ne nabrajamo dalje. I, naravno, noge. Odozdo do gore. Od nožnih prstiju, preko stopala, lagano se uspinjemo listovima, prema koljenima, do unutrašnje strane bedara. Sve je to muškarcima jednostavno seksi. Može se uz malo truda poboljšati, ali i, ma koliko to teško bilo, pokvariti. Iskoristite seksualni naboj svojih nogu.

Iskoristite seksualni naboj svojih nogu

Podsjetimo se nakratko legendarnog Pulp Fictiona Quentina Tarantina. U jednoj sceni dvojica plaćenih ubojica, Vincent i Jules, prepiru se je li njihov šef Marsellus trebao baciti njihova kolegu Antoina kroz prozor, jer je šefovoj supruzi Miji (pazite, Umi Thurman) masirao stopala. Jules tvrdi da masaža stopala nije isto kao i guranje jezika u 'najsvetiju od svih rupa'. Vincent tvrdi da je to jednako erotično. Nakon kratke prepirke Vincent pobjeđuje pitanjem bi li Jules, recimo, muškarcu masirao stopala kao ženi. Naravno, ne bi.

Masirati Umi Thurman stopala i ostati seksualno nepristran i erotski indiferentan!? Ma tko to može. Tarantinova opsesija ženskim nogama ogleda se i u brojnim drugim primjerima. U jednom slučaju Tarantino je glumio u filmu prijatelja Roberta Rodrigueza 'Od sumraka do zore'. Izjavio je kasnije kako ga je nagovorio da ubaci scenu u kojoj ljubi noge Salme Hayek, jer mu je to bila jedinstvena prilika.

Tarantino nije izuzetak. Samo ga nije briga što netko misli o tome što govori. Upravo radi izuzetne erotičnosti nogu muškarci obožavaju ženske cipele otvorenih prstiju s visokim petama koje ističu listove i podižu guzove. Zbog toga obožavaju maštovite čarape raznih motiva i dizajna. I zato se ne mogu suzdržati od pogleda na žene u suknjama iznad koljena. Sve to zajedno u kombinaciji predstavlja nezaustavljivi erotski magnet za muškarce.

Je li to samo jednostrana priča? Recimo, opet dio one priče kako žene pate radi prohtjeva muškog društva. Možda baš i nije tako. Naime, završeci živaca kao izvorišta ugode nalaze se raznoliko grupirani po čitavom ženskom tijelu. Masiranje nožnih prstiju, stopala i nožnih zglobova, ljubljenje unutarnje strane koljena i unutarnje strane bedara može samo predstavljati dio čarobno uzbuđujuće seksualne predigre.

tportal