Elitna prostitutka opisala svoj posao do zadnjeg detalja i otkrila koliko zarađuje

prostitucija

Ona je navela da je osobu inicijala M.M. upoznala u listopadu 2013. godine i da je pitala "da li može da počne da se odaje prostituciji", prenosi Kurir.

- Dogovorili smo se da seksualne usluge pružam svakodnevno u večernjim satima. Cijena klasičnog seksa bila je 150 eura za sat vremena i od toga bi meni ostalo 100 eura, dok bih M.M. davala 50. Odgovarao mi je taj dogovor i počela sam da "radim" odmah. U prosjeku bi na tjednom nivou imala sedam "poslova"" priča ona i nastavlja:

- Kad bi M.M. našao posao, porukom bi me obavijestio o hotelu i broju sobe u koju treba da idem. Seksualne usluge sam pružala u hotelima, kao i na različitim adresama u Beogradu - izjavila je ona.

Navela je da joj je M.M. dao "radni" telefon i objasnila da su svi uključeni u prostituciju mijenjali brojeve svakog mjeseca.

M.M. je, također, angažirao tajnicu koja je umjesto njega slala poruke i obavještavala djevojke o mjestu sastanka i imenima klijenata s kojima bi trebalo da se nađu.

- Posljednjeg klijenta sam imala tjedan dana prije uhićenja i to u hotelu, mislim da je bio Švicarac. Imali smo klasični seks za 150 eura. Tada sam na "posao" išla taksijem. Inače bi po mene dolazio jedan od dvojice vozača. Oni su me vozili u automobilima koje je nabavljao M.M, a vozila sam se u Hondi, Mercedesu i Passatu.

- Od djevojaka koje rade za M.M, znam neke koje su poznatije u javnosti, ali njihove brojeve telefona nemam niti se družim s njima privatno - ispričala je ona za kraj, prenosi Kurir.