Deset vrsta seksa koje morate isprobati

seks, zdravlje, orgazam, seks, jedna noć, užitak, promašaj, seks, zavođenje, seks za jednu noć, krevet, seks, savršenstvo, seks, položaj, erotika, seks, snovi, seks, mjesta, probanje, seks, odjeća, Hrvati, seks, fantazije, durex, seks, dani, seks, kalorije, seks, svađa, seks, razmišljanje, seks, hrvatice, Srbija, žene, partneri, laži, seks, godine, znanje, ljudi, seks, programiranje, mozak, seks, zdravlje, seks, znanje, ljubav, seks navike, mrak, žene, orgazam, pitanja, muškarci, žene, seksolozi., sex, sex sa manekenkom, sex toples, hrana sex, sex bomba, ovisnost o sexu, sex u autu, sex liječenje, Tokyo Sexwale
1. Igranje uloga

Seks stručnjaci kažu da svi mi imamo seksualne fantazije. Ako ste u monogamnoj vezi zašto ne zamolite partnera da glumi policajca s lisičinama ili medicinsku sestru. Stručnjaci kažu da igranje uloga pomaže razvoju veze i održava je zanimljivom.
2. Seks u hotelu

Boravak u hotelu napaljuje mnoge parove. S vremena na vrijeme, koliko vam novac i vrijeme dopuštaju, otiđite u hotel ili pansion i prepustite se strastima.
3. Seks na javnom mjestu

Pomisao da bi vas netko mogao uhvatiti dok se seksate na javnom mjestu sama po sebi je uzbuđujuća i privlačna. Pronađite napušteno parkiralište ili neko drugo malo mračnije javno mjesto i prepustite se užicima.
4. Seks na plaži

Ako postoji koktel s ovim imenom onda je seks na plaži zasigurno dobar.
5. Zabranjeni seks

Učinite vaš seksualni život uzbudljivijim tako što ćete vezati partnera ili se okušajte u raznim "prljavim" pričicama.
6. Seks u kupatilu

Kupatilo je najpotcijenjenija prostorija kada je u pitanju seks. Napravite romantičan ugođaj svijećama i pozovite partnera. Mnoštvo ogledala gdje možete pratiti akciju samo će vas još više uzbuditi.
7. Pomirbeni seks

Ljuti ste na partnera, ali vam je u isto vrijeme toliko privlačan. Zgrabite ga.
8. Lijeni seks

Povišena razina testesterona u muškaraca u jutarnjim satima prava je prilika da se priljubite gola uz njega i probudite ga za laganu akciju.
9. Bučan seks

Glasni uzdasi partnerice koja govorom svog partnera navodi kako da joj pruži orgazam prilika je koju ne smijete propustiti. Ako ste stidljivi, tremu razbijte bocom vina ili nekim drugim alkoholom.
10. Seks na poznatom mjestu

Seks na balkonu s pogledom na Hollywood ili na Grand Canyon. Zvuči primamljivo. Odaberite poznato mjesto u vašoj blizini i isprobajte ovu vrstu seksa.

Centarvjencanja.com