Dečki, ovih 9 znakova otkriva da se nekoj ženi jako sviđate

Monica Bellucci, žene, muškarac, znakovi

Žene baš i nisu toliko mistične ako znate na što trebate obratiti pažnju. Postoji devet znakova koji otkrivaju muškarcu kako se sviđa nekoj ženi.

1. Odvojit će vrijeme za vas, čak i kad vremena nema puno - razmislite, tko bi u današnje vrijeme mijenjao svoje planove i dnevnu rutinu samo zato da stvori malo vremena za vas. Ali, to će napraviti netko kome se sviđate.

2. Ljubomorna je - ako je žena zainteresirana za vas, bit će vrlo ljubomorna nađete li se u društvu druge žene ili pričate o njoj. To je još jedan znak, jer - zašto bi bila takva obzirom da ste samo poznanici ili prijatelji.

3. Pokušava saznati sviđa li se i ona vama - to će raditi suptilo, slat će seksualne signale kao što su lizanje ili grickanje usnice, igranje s kosom, pokazivanje vrata itd. Žena tada očekuje da nešto poduzmete, naravno, ako se i ona vama sviđa.

4. Može reći nešto u stilu "Nemoj biti stranac" - to, također, otkriva da joj se sviđate jer pokazuje kako želi više komunikacije i zbližavanja s vama.

5. Prva vas nazove ili pošalje SMS - to je prilično jasan znak da joj se jako sviđate, jer ne radi to iz dosade. Osim toga, mnoge žene se ustručavaju povući prvi potez već čekaju da to napravi muškarac. Znači, dileme nema.

6. Dodiruje vas - ovo je zaista veliki znak jer ne može odoljeti da vas ne dotakne, to može biti "kao slučajno", ali slučajno nije. Očigledno joj se sviđa nešto na vama i ne može se suzdržati.

7. Zadirkuje vas ili dijeli komplimente - ovaj znak ne mora nužno pokazivati da ste joj privlačni, ali često je tako. Ona zapravo želi da obratite pažnju na nju, pokušava vidjeti kako ćete reagirati na ono što vam je rekla i tako vas bolje upoznati. Žene baš i nisu sklone dijeljenju komplimenata pa to može solidan znak da joj se sviđate.

8. Postavlja puno osobnih pitanja - to radi zato što vas želi što bolje upoznati i biti sigurna da ste zaista muškarac stvoren za nju. Razmislite, ne bi bila toliko znatiželjna da se radi o nekome do koga joj nije stalo.

9. Uspostavlja kontakt očima - od žene kojoj se sviđate možete očekivati da će vas zaista mnogo vremena gledati u oči. Ona to radi nesvjesno jer želi vidjeti kako djeluje na vas, jesu li osjećaji obostrani itd. Dakle, ako vas gleda u oči više nego bi se moglo smatrati normalnim - na dobrom ste putu, piše Top Men's Magazine.

Izvor: 24sata.hr

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.