Dani kada žene najviše žele seks!

dijete, seks, ponašanje, Zakon, zabrane, seks, izgovor, ljubav, brak, pravila, muškarac žena, udaja, rastava, žene, seks, dani, seks ljubav, poza 69, zadovoljstvo, vi i partner, muškarac žena, ejakulacija, osobna higijena, istraživanje, problemi u krevetu, seks, Problemi u seksu, nemogućnost orgazma, ejakulacija, seksualno aktivan, seks
Ženski spolni hormoni nastaju u jajnicima, a razgrađuju se uglavnom u jetri. Ima dana kada ste izrazito napaljeni a ima dana kada vam je seks zadnji na popisu poželjnih stvari, zašto je to tako, otkrijte...

Prvi do sedmi dan - to je razdoblje kad vam počinje menstruacija i tada ste najmanje raspoloženi za seks. Kako se mjesečnica približava, tako razina estrogena pada što znači da se smanjuje i vlaženje vagine zbog čega će trebati malo više truda kako biste se oraspoložili za seks. Pri tome se možete poslužiti i lubrikantima, pa stoga uvijek negdje imajte spremljenu bočicu za ovakve dane.

Osmi do 14. dan - tada se obično osjećate najnapaljenije. Tijelo se priprema da ispusti novo jaje pa je to razdoblje također i najplodnije - stoga pazite! Zbog razine estrogena koja je u porastu osjećate se super seksi, a to osjeća i suprotni spol - stoga ćete ovih dana privući više muških pogleda nego inače. Znanstveno je dokazano da muškarce privlače žene koje ovuliraju - što je čudno s obzirom na činjenicu da mnogi muškarci daju petama vjetra na samu pomisao da bi mogli napraviti dijete.

15. do 21. dan - razina estrogena počinje padati. Ovulacija se uglavnom odvija 14. dana ciklusa, a jaki seksualni nagon će trajati još nekoliko dana nakon toga pa iskoristite to razdoblje što bolje!

21. do 28. dan - u ovom periodu raste razina progesterona, drugog ženskog spolnog hormona. Možda to ne možete primijetiti, ali ovih dana vaš glas može postati dublji i zvučati više seksi. Međutim, kako se ovaj tjedan bliži kraju tako se približava još jedna menstruacija što sa sobom donosi i osjećaj napuhnutosti, razdražljivosti, a mnoge žene osjećaju se i manje seksi nego inače.

Ali ne brinite, za nekoliko dana počinje novi ciklus, a s time se vraća i vaša želja za seksom.

Izvor: frendice.hr