Dame, iskoristite to što ste ljubavnice!

Uživajte u darovima

Ljubavnice uvijek dobivaju puno darova. Pogotovo ukoliko ima bogatog ljubavnika, koji misli da osvaja svojim društvenim statusom a ne novcem. Ponekada se zato osjećate kao prostitutke, jer vam plaća ručkove, kupuje skupe darove, poziva vas na more itd. Oslobodite se tog osjećaja i uživajte u svemu što vam pruža. Ukoliko želite određeni dar jednostavno mu predložite da vam ga kupi. Ako ste ljubavnica znači da vaš dragi još uvijek ide u zagrljaj ženi, pa neka vam naklonost pokaže baram na materijalni način. Nije grijeh imati bogatog ljubavnika, ukoliko ste ljubavnica nekog manje imućnog još ćete i same morati snositi troškove vašeg skrivanja. Na početku mu pokažite da tražite neki dostojan nivo, što znači da nećete pristajati na sastanke u motelima i kakvim pansionima. Ponašajte se kao dama. Brinite se za svoj izgled, dama je dama do kraja.

 

U krevetu budite bolje od žene

S muškarcem s kojim ćete ući u odnos u kojem ćete mu postati ljubavnica, nikada prebrzo ne idite s njim u krevet. Vrijeme prije prvog seksa bolje iskoristite za njegovo nezadovoljstvo u krevetu sa ženom. On će vam vjerojatno pričati što mu fali i što ga je zapravo dovelo do toga da vara ženu. To će biti vaše oružje za dalje, stoga si prvo zapamtite stvari koje priča o seksu. To što ne dobija doma sigurno će htjeti dobiti od vas. Ukoliko mu to ne budete dali, brzo će potražiti drugu jer onda odnos s vama nema smisla. Ukoliko je dugo u braku postoji velika mogućnost da njegova žena više nije tako poletna kao nekada. Činjenica da ste vi novi i svježi daje vam veliku prednost. Jer ćete vjerojatno dati sve od sebe kako bi ispunile sve njegove fantazije. Budite mu 'kurva' i djevica, budite mu sve što želi i oborite ga do kraja svojim tijelom. Ovo bi se lako moglo nazvati manipulacijom no nije to ništa loše, ako ste ljubavnica zbog toga su vam uskraćene mnoge stvari koje dobiva žena. Imate i vi pravo na "dio kolača".


Pa šta, ako se samo seksate

Ako ste pristale biti ljubavnica, najbolje je da svoje emocije ostavite van spavaće sobe. Nema smisla da ste ljubomorne na ženu i da sanjate o trenutku kada će napustiti nju i biti samo vaš. To se naravno događa, no filmske scenarije za početak držite van vašeg odnosa. Smisao i uloga ljubavnice je da vi kao i on uživate u blagodatima takvog odnosa u vašem slučaju darovima i dobrom seksu, ne opterećujte se ničim. Ne tražite da se prečesto nalazite, i nemojte svaki puta kada vas nazove pristati na sastanak, neka ima osjećaj da se mora boriti za vas. Ukoliko vaš odnos traje već neko vrijeme, da misli ozbiljno ostaviti ženu već bi to napravio. Zato uživajte u trenutcima kada ste s njim, uživajte u seksu. Važno je da u glavi na početku stavite taj odnos na mjesto, kako se ne bi nepotrebno uzrujavale i nadale bajkama. Budite ljubavnica u pravom smislu riječi i to je to.

izvor: www.intimatemedicine.com.hr