Budite glasni za vrijeme seksa!

impotencija, sexy, sex, zdravlje, sex, sex, sex, sex, sifilis, sex, sex, sex, seks, mrak, ljubav, seks, predigra, seks, debeljuce, seks, bol, seks, znanost, seks, plaža, uhićenje, seks, okidači, strast, analni seks, seks, savjeti, orgazam, seks, seks, orgazam, zadovoljstvo, seks, poze, krevet, seks, fenomen, ljubavnik, pažnja, veze, seks, krevet, partneri, žena, orgazam, seks, seks, orgazam, muškarac žena, muškarci, seks, orgazam, seks, škola, orgazam, seks, raspoloženje, seks, ubojstvo, seks, krikovi, seks, pitanja, odgovori, rekordi, seks, razum, načini, seks, seks, znojenje, seks, stvari, seks ljubav, sex orgazam, svršavanje, predigra, užitak, seksualni čin, doživljavanje istovremenog vrhunca, Jača imunitet, seks ljubav, seks, ublažava bol, Čini vas sretnim, Smanjuje anksioznost, seks navike, maraton, ljubav, seks navike, partnerica, način, seks navike, suprug, supruga, mastrubacija, ljubav, seks u dvoje, seksualno aktivan, seks u dvoje, poze, cure, seks prakticiranje, spolni odnosi, par

Pa zašto bismo morali biti tiho?

 

Mnogi se za vrijeme seksa suzdržavaju od pravog užitka i ne opuštju se potpuno do kraja. Razloga može biti više. Možda strogi odgoj roditelja, možda činjenica da su se navikli seksati kada su roditelji bili kod kuće i morali su biti tiho da ih netko ne bi čuo. Možda se čak nelagodno osjećaju zbog glasova što ih ispuštaju za vrijeme užitka. Ili je čak riječ o neugodnom sjećanju na porno filmove, gdje su im upravo glasni krici žena najisforsiraniji i zato nezgrapni. Nemojte nas shvatiti pogrešno, ne tvrdimo da se morate derati na sav glas, da pucaju stakla i da susjede boli glava. I da morate glumiti uzdisanje, kako bi vaš partner bio zadovoljan. Govorimo vam da nije dobro da ste tiho, jer time u sebi zadržavate užitak i za vrijeme seksa se ne opustite u potpunosti. Pa zašto bi vam bilo neugodno da uživate? Nema potrebe. Osobito ne zbog partnera, kome će se nesumnjivo sviđati ako budete uzdisali zbog stvari što će vam ih raditi. To vrijedi kako za muškarce, tako i za žene. Istina je da su žene poznatije po tome da vole uzdisati i ispuštati razne zvukove ugode, ali i muškarci neka ne budu suzdržani. I muškarac mora pokazati da uživa i opustiti se u odnosu na to. Za njega će to biti dobro, a i njegova će partnerica uživati kada čuje kako jako uživa zbog njenih dodira.     

 



Nikako se ne suzdržavajte i vičite od ugode, ako vam se sviđa.

 

Gdje je granica?

 

Jeste li vidjeli kultnu erotsku komediju Kod praščića (u izvorniku Porky's), onda bez sumnje niste zaboravili scenu, u kojoj je vrlo glasno uzdisala Kim Cattrall - ona Kim Cattrall, koja sada glumi Samanthu u seriji Seks i grad. Budući da je bila doista glasna, suučenici su s njom zbijali šale i podmetnuli joj nekog mladića, koji se s njom seksao naprosto u školi, sve zajedno su stavili na zvučnike i dakako valjali se od smijeha. Istina, cura što ju je glumila Kim Cattrall, bila je doista glasna, možda čak malo preglasna, posebno jer nije bila na osamljenom mjestu nego u školi, gdje je postojala velika mogućnost da će je netko čuti. Drage dame, ako imate potrebu za doista glasnim uzdisanjem, ipak vam savjetujemo da za seks odaberete malo osamljenije mjesto. Osim ako vas ne smeta upravo činjenica da vas drugi čuju. Ako je tako, samo hrabro i na sav glas. Najgore što vam se može dogoditi je, dakako, jal susjeda. A i inače je bolje da se iz vašeg stana čuju krici ugode nego glasna svađa, zar ne? To je više nego odlično pokazao i film Jungle Fever, što ga je na početku devedesetih snimio Spike Le. Tamo je neki dječak svako jutri slušao seks svojih roditelja i smješkao se, jer je vidio da se vole. Kada više nije bilo uzdisaja, jer je tatica otišao u kvar, dječak je bio loše volje jer je postao svjestan da nešto nije u redu. Gdje je dakle granica? Po našem mišljenju je nema,  što znači da se ne trebate suzdržavati. Ako vam za vrijeme orgazma odgovara vikanje, naprosto vičite. Ako vam za vrijeme oralnog seksa odgovara da budete vrlo glasni, budite vrlo glasni. Ako radije samo uzdišete, onda uzdišite. Svako neka ima svoj način, a savjet je da je sve bolje od toga da ste potpuno tiho i da vam je neugodno, odnosno da baš pazite da vam ne pobjegne neki zvuk ugode.  

 



Mnoge žene za vrijeme seksa ne uzdišu zbog strogog odgoja i zbog opterećenosti okolinom. (jlp)

 

Možemo li i govoriti?

Uzdisanje je često povezano i sa govorenjem. U tome nema ničeg pogrešnog. I to potičemo i savjetujemo da brbljate do mile volje. Dakako, ne o stvarima, koje sa seksom nemaju nikakve veze, nego o stvarima koje će vas još dodatno uzbuditi. Opisujte partnerove genitalije, hvalite njegovo tijelo, govorite o tome što radite, što biste radili i kako vam se sviđa da to radite. No da, ipak ne treba pretjerivati, jer seks nije razgovor na tržnici, zar ne. Nađite baš pravu mješavinu govora i uzdisanja, i to će biti pravi pogodak. Niti poneka izjava: »Volim te,« neće biti na odmet. Nakon, prije i za vrijeme seksa, dakako. A što ako jedan partner rado govori, a drugome to ide na živce? A što ako jedan partner voli vrlo glasno uzdisati, a drugoga to smeta i ne može se koncentrirati? Ili drugim riječima, što ako jedan partner želi čuti uzdisanje, a drugi mu to ne može dati? Neki općeniti recept vam na žalost ne možemo dati. Predlažemo da budete strpljivi, da nikoga na ništa ne prisiljavate i da se na sve polagano navikavate – što znači da diplomatski i lukavo pokušate postići ono što želite.  



Granica pri uzdisanju nema, što znači da svatko može uzdisati do mile volje i onako kako mu odgovara.

izvor: www.intimatemedicine.com.hr