FOTO/VIDEO  Andrea je preseksi za YouTube: spot Magazina za pjesmu "Maslačak" samo za starije od 18 godina

magazin, seks, spot, seks, maštarije, parovi, seks, muškarci, žene
...dva i pol milijuna obožavatelja, piše Jutarnji list.


Objašnjenje je da je spot skinut zbog sadržaja koji je za neke korisnike neprikladan. Svi koji bi unatoč tome spot željeli vidjeti na YouTubeu moraju potvrditi da imaju više od osamnaest godina.

- To me je zapanjilo jer stvarno ne vidim što je to u spotu za "Maslačak" neprimjerenog seksualnog sadržaja - kaže Andrea Šušnjara koja se u spotu pojavljuje kao seksi domina.

Slatka plavuša zbog "Maslačka" je odjenula korzet, kožne rukavice i periku te krenula mučiti muškarca koji s povezom na očima i zavezanih ruku sjedi na stolici.


- Nisam se sasvim uživjela u ulogu cure koju je njen dragi razočarao i prevario. Da jesam, moje metode mučenja bile bi mnogo drastičnije. No, poslušala sam ekipu iz Gitak TV-a, pa sam u spotu bila razmjerno blaga. Kružim oko svoje svezane žrtve, močim ga spužvom natopljenom benzinom, a na samom kraju spota palim upaljač. Jesam li spalila bivšeg dragog? To u spotu nismo prikazali - kaže pjevačica, koja u spotu za "Maslačak" zbog iživljavanja nad bivšim dečkom završava i na policijskom ispitivanju.

U tim je scenama odjevena u haljinu sličnu onoj koju je u "Sirovim strastima" nosila Sharon Stone. Premda Andreu u spotu ne ispituju policajci nego članovi grupe "Magazin", i ona pred detektivima, baš poput plavokose glumice, prekriži noge.- Ne znam je li možda na YouTubeu nekom zasmetalo to što sam prekrižila noge pred dečkima, ali želim naglasiti da se u spotu nije vidjelo jesam li ili nisam u tim scenama nosila gaćice. Neću to nikad nikome ni priznati, samo ću kazati da sam se načas osjećala kao da sam doista na snimanju "Sirovih strasti" - kaže Andrea.

Redatelj spota Marijo Grabovac iz Gitak TV-a također je začuđen što njegov najnoviji uradak na YouTubeu mogu vidjeti samo punoljetni, koji se pritom moraju posebno registrirati.

- Ne znam što bih rekao, jer ja stvarno ne vidim ništa sporno u "Maslačku". Dobro, možda sam ja u krivu, jer je i spot za pjesmu "Mater" TBF-a, koji je također radila naša ekipa iz Gitak TV-a, nakon nekoliko tjedana prikazivanja zbog neprikladnog sadržaja uklonjen s YouTubea.

No, siguran sam da u ovim spotovima nema ničeg nepoželjnog za mlađe od osamnaest godina, koji, uostalom, mnogo neprikladnije scene od ovih što smo ih mi režirali mogu vidjeti na svakom koraku u stvarnom svijetu - tvrdi gitakovac Grabovac. iz Gitak TV-a također je začuđen što njegov najnoviji uradak na YouTubeu mogu vidjeti samo punoljetni, koji se pritom moraju posebno registrirati.