Analni seks sve popularniji

Big Brother, masaža, seks, seks, analni seks, internet, studija, seks, muškarci, seks, susjedi, galama
Najnovija istraživanja pokazuju da analni seks nije više tabu tema kao što je nekoć bio, a na popularnost ovog segmenta seksualnog života bi utjecaj mogao imati internet.

Internet glavni "krivac"

Istraživanje pokazuje da je jedna od pet žena u starosti između 20 i 39 godina imala analni seks u 2010. godini, a 46 posto ispitanika je ovaj oblik seksa probalo barem jednom, što je značajan porast u odnosu na 1992. godinu kada je postotak iznosio 33%.

- Muškarci i žene su oduvijek uživali u analnom seksu zato je pomalo nejasno otkud ovo iznenadno povećanje interesa. Možda je odgovor internet, koji je tek bio u povoju kada je ovako veliko istraživanje posljednji put rađeno - smatra seksualni psiholog Debbie Harbenik.

Oralni seks - u paketu

Razvoj interneta omogućio je ljudima da iz privatnosti svog doma surfaju internetom i pregledaju razne seksualne vodiče, web stranice koji se bave pričama o analnom seksu, što je vjerojantno utjecalo na promjenu mišljenja o ovoj vrsti zabave.

- To više nije tako velika stvar. I oralni seks su ranije samo neke djevojke upražnjavale, a sada je to dio paketa - kaže jedna Njujorčanka, koja sa svojim dečkom prakticira analni seks "kada su za to raspoloženi".

Izvor: javno.hr