8 tajni koje vam on nikada neće otkriti

ljubav, kazna, veza, partneri, ljubav, ljubomora, dječak, žena, ljubav, sex, romantika, intima, ljubav, veza, partneri, prijateljice, dečko, sms, sms poruke, ljubav, rok trajanja, ljubav, potraga, putovanje, oglas, smijeh, BIH, pismo, ljubav, internet, ljubav, godine, granica, ljubav, život, romantika, veza, partner, prekid, ruke, ljubav, stvari, prava ljubav, znakovi, sretna veza , sretne veze, parovi
Što muškarci misle o seksu, vezama, zavađanju i ženama? Iako nježniji spol voli misliti kako su muškarci vrlo jednostavni te da ih je lako pročitati, to baš i nije tako. Donosimo vam osam tajni koje muškarci baš i ne dijele sa ženama.

1. Muškarci mrze kada se žene previše trude biti dio muške ekipe
Frajeri imaju svoj jezik dok razgovaraju s muškom ekipom i gledaju nogomet. Iako su svjesni da su njihove šale i komentari vrlo često djetinjasti i prizemni, ne vole kada se žena pokušava ponašati kao i oni. To je njihov svijet u koji štikla ne bi trebala zakoračiti.

2. Muškarci ponekad zaista misle da su žene lude
Puno puta muškarci su za određene situacije krivili 'lude' žene, iz razloga što si ne mogu na drugačiji način protumačiti razloge i povode određenog načina ponašanja.

3. Teška šminka nije seksi
Jači spol zaista vole žene bez šminke, ali ako se ona i upotrijebi na pravilan način, svog odabranog možete oboriti s nogu. Ali imate li previše šminke, boja i slojeva na licu počinje se pitati kako zaista izgledate. A kada se jutro poslije sva ta šminka razlije po umornom licu, neki od njih ne mogu sakriti neugodno iznenađenje.

4. Nakon seksa za jednu noć, muškarci samo žele pozdrav
Dogodi li im se strastven seks na jednu noć, muškarci žele da rastanak bude kratak i neobavezujući. Ne očekuju izjave o mogućoj vezi i i ponovnom susretu. Zagrljaj i običan pozdrav ono je što muškarci u takvim prilikama priželjkuju.

5. Seks ispod tuša je precijenjen
Fenomenalan seks ispod tuša kojeg su proslavile mnoge filmske scene, u stvarnom životu muškarcima i nije baš uzbudljiv. Osim što im je teško pravilno penetrirati, skliske pločice i sapunica tuš kabinu čine previše opasnim iskustvom.

6. Ne liječe samo žene depresiju šopingom
Kupovanje odjeće i muškarcima pruža utjehu. Nove stvari daju im samopouzdanje, a kako u šoping često idu s prijateljima, on im predstavlja i svojevrsnu društvenu terapiju.

7. Muškarci ponekad krive PMS
Ponekad se muškarcima čini da su bijes i ljutnja hormonalno uvjetovani. Kada u jednom tjednu žena neku šalu smatra izuzetno duhovitom, a već u drugom na nju reagira blažim slomom živaca, zaključak koji se izvlači je PMS. No, znaju da bi još gore bilo ako bi se PMS natuknuo kako mogući razlog njima nerazumljive reakcije.

8. Muškarci se prisiljavaju na ulazak u brak
Žene su uvijek te koje smatraju da se do određenih godina moraju udati i osnovati obitelj. No, i muškarci se boje da će izgubiti na šarmu i privlačnosti, te zbog sigurnosti da će uvijek imati ženu pored sebe ulaze u bračnu zajednicu.

izvor: zadovoljna.hr