7 znakova da ste u zdravoj vezi

veza, pitanja, žene, seks prakticiranje, pitanje, teško pitanje, odgovor, prekid veze, ljubav, problemi s partnerom, partner, muškarac, voljeti, znakovi, veza, riječi, spašavanje, veza, razvedeni muškarac, brak, prva godina, veza, uspješnost, faze, žene, za žene i muškarce, muškarci, kontrola, kolegica, ljubav na poslu , uredske romanse, seks u uredu, veza, ljubavni krah, samoća, razvod, razlozi, istraživanje, brak, brak, pitanja, problemi, veza, muškarac, žena, dobri znakovi, nezadovoljstvo, veza, očekivanja, sretna veza , recept, muškarac, žena, bračni par, bračni parovi, Oženjeni muškarci , srčane bolesti

1. Najbolje se osjećate u njegovoj blizini i kada ste uz njega, ništa vam nije neugodno. U njegovoj ste blizini potpuno opušteni i prirodni!

2. Fizički privlačite jedno drugo. Nitko ne kaže da trebate voditi ljubav svakog dana, no postojanje kemije i aktivnog seksualnog života je izuzetno bitno jer vas samo dodatno povezuje. Zahvaljujući seksu, oslobađa se oksitoci zbog kojeg osjećate zadovoljstvo i sigurnost koju vam veza pruža.

3. Super se slažete s prijateljima svog partnera. I on se super slaže s vašima. Možda niste najbolji prijatelji na svijetu, ali ste više nego u korektnim odnosima i on vas cijeni zbog toga, baš kao i vi njega.

4. Nikada ne igrate emocionalne igrice. Ne manipulirate osjećajem grižnje savjesti i krivnje. Ako postoji problem, otvoreno i iskreno o njemu razgovarate.

5. Dajete jedno drugom osobni prostor. Nemate potrebu baš svaku slobodnu minutu provoditi zajedno, već shvaćate kako je potpuno normalno i poežljeno da svatko od vas ima svoje slobodno vrijeme koje može provesti s prijateljima ili baveći se nekim hobijem.

6. Povremeno se svađate. Povremene svađe su dobra stvar jer pokazuju da se ne bojite stati iza svog mišljenja i biti iskreni jedno prema drugome. Problemi nastaju kada su svađe toliko učestale da gotovo ne možete zamisliti dan bez neke ozbiljn(ij)e razmirice. U tom biste slučaju trebali detaljno preispitati svoju vezu.

7. Imate povjerenja jedno u drugoga. I to ne samo po pitanju vjernosti. Uzdate se u njegovo mišljenje i savjete i rado ga upoznajete sa svojim problemima bez straha da ćete naići na nerazumijevanje.

Izvor: cosmopolitan.hr