7 znakova, da je veza postala ozbiljna

nevjera, muškarac žena, muškarac žena, sex, muškarac žena, sex, sex u autu, mladi sex, muškarac žena, sex, brak, muškarac, hrana, erakcija, muškarac, menopauza, erekcija, menstrubacija, samozadovoljavanje, varanje, preljub, oglas, igrice, varanje, preljub, ljubavnica, erekcija, disfunkcija, muškarci, muškarci, tipovi, izbjegavanje, erektilne disfunkcije, napitak, čudotvorni napitak, kava

1. Vaša odjeća je u njegovom ormaru i obratno

Kada kod partnera provodite puno vremena, vrlo je verojatno da će se barem neki komadi vaše odjeće naći u njegovom ormaru ili obratno, i da to je sigurno jedan od znakova da ste u ozbiljnoj vezi. To je samo dokaz da ćete se vidjeti vrlo brzo ili da se vidite stalno i postoji mogućnost da imate zajednički ormar.

2. U hladnjaku su stvari koje oboje volite

Kada se u vašem hladnjaku nalaze stvari koje volite samo vi i stvari koje voli samo on, pomješane skupa na istoj polici, nemate samo zajednički hladnjak nego i zajedničku ozbiljnu vezu. 

3. Vaše stvari su u njegovom kupatilu

Kada je vaš šampon ravnopravno na kadi uz njegov gel za tuširanje i vaši tamponi uz njegovu britvicu u ormariću dok on to uopće ne primjećuje, to je bez sumnje znak da ste u ozbiljnoj vezi.  Razumljivo, svoje higienske potrepštine trebate kada ste nekoliko dana kod njega. To nije samo znak ozbiljne veze nego i praktičnosti, dakako. Ukoliko partnericu želite imati dulje kod sebe i u svom stanu prepustite joj malo svog prostora. Pri tome imajte na umu da nikako nije dovoljna jedna skromna poličica. 

4. Otvorena vrata kupaonice

Za neke žene je to veliki korak u vezi. Svoje tijelo dijeli s vama u krevetu, sada je spremna podijeliti još nekoliko posebnih trenutaka s vama, uistinu posebnih. To uključuje i trenutke kada se brije ispod pazuha, bikini zonu, kada izbjeljuje brkove, stavlja masku na lice ili kada piški. Otvorena vrata kupaonice su kao otvoren ulaz u njen svijet. Ukoliko vam partnerica dopusti i podari to sigurno vas smatra za 'materijal' za ozbiljnu vezu.

5. Lozinke za elektronsku poštu

Kod partnera koji su već neko vrijeme u ozbiljnoj vezi i ne skrivaju jedan od drugoga ništa, povjeravanje lozinki ili pinova za bankovnu karticu nije ništa revolucionarno. Do toga dolazi zbog brzine života a samim time i olakšavanja svakodnevice. To se mora dogoditi bez siljenja, ucjena i pritiska. Do toga uglavnom dovodi splet okolnosti. Ukoliko vam partner povjeri svoje lozinke sigurno ne planira s vama biti samo tjedan dana, u ozbiljnoj vezi je s vama. 

6. Upoznavanje s roditeljima

Kada vas simpatija predstavi svojim roditeljima, možete znati da ulazite u ozbiljnu vezu. Jer sigurno vi niti on niste svaku svakog partnera vodili doma na upoznavanje. To je privilegija osoba s kojom će se vaši roditelji sigurno još vidjeti. 

7. Javlja se na vaš telefon

Taj korak je visoko na ljestvici ozbiljne veze i stoji rame uz rame povjeravanju lozinki i pinova. Kada vaš telefon zazvoni i vaš partner se zapita može li se javiti to je definitivno znak  da želi ozbiljnu vezu. Želi poznavati ljude koji vas okružuju. Isto vrijedi ukoliko vam viče iz kupaone da se vi javite na njegov. Osim toga to također znači da ne postoji nikakva vjerojatnost da ga zove kakava sporna osoba iz prošlosti i da s vama počinje i ima vezu na iskrenim temeljima.

izvor: intimatemedicine.com.hr