7 'zabranjenih' komada koje ne biste trebali nositi kada ga zavodite

komadi odjeće, Valentinovo, zavođenje

1. Preuska haljina. Možda u njoj izgledate sjajno, ali sjetite se da ćete u jednom trenutku poželjeti sjesti ili prekrižiti noge, a sve to ne možete napraviti u preuskoj haljini.

2. Crveno od glave do pete. Iako je crvena boja ljubavi i strasti, nemojte pretjerati s količinom crvenih odjevnih komada u svom modnom izdanju za Dan zaljubljenih. Točnije, zadržite se na jednom komadu - haljina, košulja, top, suknja ili hlače. Umjesto crvene odjeće možete odabrati štikle u toj boji ili pak neki drugi dodatak poput marame ili torbe.

3. Cipele u kojim ne možete hodati. Dragi vas za Valentinovo vodi na večeru? Nemojte odabrati one koje vas žuljaju, ali ih nosite jer su lijepe ili pak štikle s previsokom potpeticom u kojoj uopće ne možete hodati. Najljepše i najsigurnije osjećat ćete se u obući i odjeći koja je udobna.

4. Trenirka. Samo zato što ćete Valentinovo s partnerom provesti u udobnosti svog doma uz bocu vina i dobru seriju ne znači da se ne trebate urediti ako imate želju za tim. Čim iskočite iz trenirke 'za po doma' u omiljene traperice osjećat ćete se bolje.

5. Prozirna odjeća. Vaše donje rublje ne treba biti vidljivo svakome koga ćete sresti tijekom izlaska s partnerom. Slobodno birajte npr. top, majicu ili košulju koja naglašava ljepotu vašeg tijela, ali izbjegavajte prozirne komade koji otkrivaju previše i ostavite nešto mašti na volju.

6. Komplicirano donje rublje. Ne opterećujte se sa 'boudoir 'kompletima, halterima ili seksi korzetićima jer ovakvo donje rublje često uopće nije udobno. Jednako lijepo i efektno može biti i standardno donje rublje.

7. Odjeća za oblikovanje figure. Valentinovo slavite s osobom koja je zaljubljena u vas i sigurno joj nije važno vidi li vam se negdje neki šlaufić. Zato se opustite i zaboravite na steznik i kojekakve tajice koje skrivaju navodne nedostatke ili oblikuju figuru.

Izvor: zadovoljna.hr