7 potpunih nerealnosti koje muškarci traže u ženama

frajeri, žene, veza, žena, mlađi muškarac, muškarac, stvari, suprug, žena, osvojiti, ljubav, znakovi, čvrsta ljubav, žena, riječi, uvreda, udaja, udaja maloljetnica, žene, dečko, izravno, situacije, veza, muškarac, rečenice, žena, svađa, veza, žena, muškarac, vrline, veza, uspješnost, intimnost, trud, financije, žena, muškarac, veza, sudbina, parovi, istraživanje, muškarac, žena, muškarac, žena, kvaliteta, leptirići, djevojka, dečko, veza, veza, top stvari, muškarci, žene, stvari, voljeti, nerealnosti, muškarac, žena, stvari, muškarac žena, romantika, žena, veze, pogreške, partner, stvari, veza, znakovi, veza, veza, načini, poboljšati , veza, znakovi, kraj, kriza, savjeti, veza, stvari, dogoditi , veza, prevara, načini, muškarac, žena, izgled, istraživanje

Izdvojili smo 7 potpuno nerealnih prohtjeva koje muškarci očekuju da žene s kojima su u ljubavnim vezama zadovolje.

1. Da jede sve, a ima tijelo modela. Naravno da ne želi svaki muškarac partnericu koja je super vitka i izgleda kao model, ali oni koji žele u isto bi vrijeme htjeli i da žena jede i najkaloričniju hranu kako bi u njoj mogli zajedno uživati. I da joj se ništa ne prima. A to da jedu što god požele i da se ne udebljaju genetska je 'povlastica' rijetkih žena.

2. Da bude bračni 'materijal' i prijateljica s povlasticama u isto vrijeme. Neke žene uspjele su uzeti najbolje od oba svijeta, ali mnogi muškarci rade kategorizaciju na 'žene za zabavu' i 'žene koje vodiš doma.' Dok u isto vrijeme traže partnericu koja je i jedno i drugo.

3. Da izgleda prirodno i super seksi u isto vrijeme. Neke žene i bez trunke šminke i u najobičnijoj odjeći mogu izgledati seksi, ali mnoge se seksi osjećaju kada se dotjeraju jer se tada osjećaju samopouzdanije i jednostavno bolje. Seksi izgled bez imalo truda nije najrealnije očekivanje.

4. Da muškarcu stalno pokazuje da ga treba i da joj je stalo, ali da ne bude prezahtjevna. Nije dobro kada mu šaljete previše SMS-ova, ali onda se žali da mu se rijetko javljate... Poznato? Muškarci vole kada se žene brinu za njih, ali prepadnu se kada pokažu (pre)duboke osjećaje.

5. Da se odlično slaže s partnerovim prijateljima, ali da nema vlastite muške prijatelje. Muškarac mora prihvatiti to da on možda nije jedina muška figura u životu svoje partnerica i da ona ima pravo imati i muške prijatelje. Naročito ako muškarac ima prijateljice - jer u ljubavnoj vezi nema mjesta dvostrukim standardima.

6. Da bude neovisna, a da istovremeno potvrđuje partnerovu muškost. Muškarci vole kada je žena sposobna, kada u kući drže sve pod kontrolom, kada sve može sama, ali u isto vrijeme će im smetati ako se ne osjećaju dovoljno muževno, odnosno ako im partnerica ne daje do znanja da oni nose hlače u vezi.

7. Da bude spremna obvezati se, ali ne i da želi brak pod svaku cijenu. Duga veza je prihvatljiva, ali čim se spomene riječ brak hvata ih panika. Dakle, žele ozbiljnu, ali ne i preozbiljnu vezu. Pa tko bi razumio te muškarce?

Izvor: zadovoljna.hr

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.