6 vrsta seksa, što bi ih morao prakticirati svaki par

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,

Podržavajući seks

Mnogi misle da je za seks potrebna prava atmosfera i pravo raspoloženje, ali kada bismo uvijek svi čekali na to, puno puta se seks uopće ne bi dogodio. Kada tih potpunih okolnosti za seks nema, nastupi tako zvani podržavajući seks. To je seks koji se dogodi, iako s jedne strane nema pravog seksualnog raspoloženja. U suštini je riječ o daru drugom partneru i očuvanju energičnosti u vezi. Iako će takav seks biti samo prosječan, paru će ipak pružiti osjećaj povezanosti, zadovoljstva i intime.

Seks koji širi horizonte

Mnogi koji su već puno godina u vezi sa svojim partnerom kod seksa čeznu za novostima, razigranošću i stvarima za koje mogu reći da ih nisu nikada prije doživjeli. To se u dogogodišnjoj vezi s dugogodišnjim partnerom može postići tako da zajedno isprobate nove stvari, pomičete svoje granice vezano uz seks i tako zajednički širite horizonte. Vaš se seks može poboljšati već samim prakticiranjem novog spolnog položaja. Bez suzdržavanja možete isprobati i neke stvari što ste ih vidjeli u porno filmu. Uznemirenost, što je pri tom osjećate, još će vas više zbližiti i učvrstiti povjerenje među vama, jer ćete zajednički pomicati granice vaše spolnosti.

Seks na godišnjem odmoru

Seks za vrijeme godišnjeg odmora vitalni je dio dobre i zdrave spolnosti. Na godišnjem odmoru parovi su obično bezbrižni, što znači da su izuzetno otvoreni za nove stvari u spolnosti. U takvim okolnostima događa najviše neuobičajenih i nestandardnih seksanja, pri čemu dominira seks na javnim prostorima, jer nema bojazni da bi vas na tako udaljenem mjestu iznenadio neki znanac ili rođak. Oduševljenje, koje se rađa na praznicima, par može zatim odnijeti i kući. Dakle, ako seks kod kuće postaje sve više bez spontanosti, vjetrojatno je nešto pogrešno s okolnostima, a ne s partnerom. U tom slučaju trebaju godišnji odmor i seks na godišnjem odmoru.

''Make up'' seks

Iako vrijedi pravilo kako parovi u krevet ne smiju leći ljuti, ponekad je upravo ljutnja ona koja može voditi u nezaboravan seks. Kod takozvanog ''make up'' seksa, dakle seksa koji se dogodi nakon svađe, sva se ljutnja transformira u nekakvu agresivnu strast, koja vas na kraju ostavi do kraja umirene i zadovoljene. Nakon svađe partneri su uvijek emocionalno otvoreni i ranjivi, što su odlični uvjeti za intenzivno tjelesno i psihičko povezivanje. ''Make up'' seks obnavlja povezanost i ljubav partnera. Budući da je takav seks obično vrlo dobar seks, neki čak traže načine, kako bi se s partnerom posvađali, kako bi se zatim mogli prepustiti nezaboravnom seksu.

Utješni seks

Kada ste depresivni, žalosti i osamljeni, seks je možda odlično rješenje za poboljšanje osjećaja. Zašto? Jer je upravo suprotnost svemu nabrojenom. U slučaju da vam u trenucima kada se loše osjećate nije do razgovora, umjesto toga s partnerom možete naći utočište i u nježnom seksu punom ljubavi. Želja za tjelesnom blizinom i nježnošću nije ništa neobično u trenucima žalosti i onda kada trebate utjehu.

Otkačen, divji seks

Bez obzira na to kako ste već dugo zajedno, povremeno nužno morate doživjeti divlji, uzavreli, vrtoglav, preznojeni seks. Za dugogodišnje parove je divlji, strastan seks kao ponovno doživljavanje dagađaja iz prvih dana veze. To je način kako parovi sami sebi dokazuju što su sve još sposobni. Dakako da su orgazmi tako strastnih seksanja glavni krivci za odlično osjećanje, iskričav pogled i osmijeh na licu.

izvor: www.intimatemedicine.com.hr