6 stvari o seksu koje muškarci uče od žena

sex, mladi sex, mladi sex, mladi sex, sex, sex, sex, ovisnost o sexu, seks, veze, muškarac žena, Makarska, pornić, recept, seks, seks, avantura, seks, učenje, muškarci, žene, seks, ljeto, vrućina, seks navike, orgazam, seks prakticiranje, tajna, ovisnost, ovisnost o sexu, ovisnost o seksu, iskustvo, seksualno iskustvo, žene
Ipak, često je žena bolja učiteljica u krevetu od muškarca, a zahvaljujući urođenoj senzualnosti i nježnosti vješto će i najneposlušnijeg učenika podučiti malim tajnama seksa i predigre, piše revija.in. I taj posao zahtijeva vrijeme, strpljenje i mudrost, ali i donosi pregršt zadovoljstva, uzbuđenja i sreće. Bolji školski sat ne možete ni zamisliti...


1. Predigra koja traje od jutra
Prije nego što osjete vrućinu u preponama, većina žena mora se 'zagrijati' u glavi. A postoji li bolji način za to nego da tijekom cijeloga dana flertujete s partnerom razmjenjujući seksi poruke i nagovještajući što ćete sve raditi kada navečer budete zajedno. Bit će to svojevrstan početak predigre zbog čega ćete jedva čekati da dođete doma i strgnete odjeću jedno s drugoga.

2. Vibrator kao saveznik, a ne suparnik
Umjesto da ga čuvate samo za sebe, koristite vibrator i za vrijeme seksa s partnerom. Odvojite malo vremena za školicu u kojoj vaš učenik neće sjediti u školskoj klupi, nego između vaših nogu. Podučite ga kako najviše volite koristiti vašu seksualnu igračku, a zatim je prepustite njemu i provjerite je li savladao gradivo.

3. Tri užitka odjednom
Tko kaže da muškarci ne mogu raditi više stvari odjednom? Najbolje mjesto i vrijeme da vas uvjere u netočnost ove tvrdnje jest - krevet tijekom oralnog seksa. Podignite noge tako da su vam stopala blizu glave što će njemu omogućiti da vam osim klitorisa, stimulira i vaginu i anus, bilo jezikom ili prstima. Istovremeno stimuliranje triju erogenih zona vama će priuštiti intenzivne orgazme, a njemu veliko zadovoljstvo.

4. Otkrivanje intimnih maštarija
Najveća intimnost između partnera postiže se otvorenim razgovorom o skrivenim seksualnim maštarijama. Muškarci teško otkrivaju svoje tajne, a u ovome slučaju mogu se i bojati da ćete ih osuđivati. Zato, napravite prvi korak i povjerite mu o čemu vi maštate. Oslobodite se predrasuda i možete očekivati najbolji seks u životu!


5. Senzualna masaža: on je odjeven, a vi goli
Osjećaj koji pruža masaža uljem poslije tuširanja bit će još bolji ako taj zadatak prepustite partneru. Stanite goli u kupanici i pustite ga da nauljanim rukama prođe svaki milimetar vašega tijela. Uzbuđenje će biti još veće ako je on potpuno odjeven. Kod žene će to izazvati sramežljivost, a muškarac će se osjećati poput dominantnog alfa mužjaka.

6. Smijeh u dvoje
Nema ljepšeg nego kada se s partnerom možete smijati od sveg srca i nakon nekoliko godina veze. Osmijeh na lice izmamit će vam i prisjećanje na početke vaše ljubavi stoga oživite ta sjećanja i potaknite ga da vas pozove na spoj, baš kao nekada... To će probuditi i neke nove strasti te osvježiti vaš seksualni život i učiniti ga još zabavnijim.