6 sportskih pravila koja pale i u seksu

sex, Larissa Riquelme vatrena navijačica, ples, štanga, Lionel Messi, Larissa Riquelme vatrena navijačica, seks

Premda u seksualnoj igri nema trofeja te su obje strane pobjednici, sa sportskih terena možemo izvući korisne savjete i primijeniti ih između vrućih plahti.

BEZ SEBIČNOSTI
Nema ništa dosadnije nego nikada ne dobiti priliku za završni udarac. Važno je biti velikodušan prema partneru i dopustiti mu da dobije svoj dio slave. Osigurajte fer igru u kojoj ćete oboje uživati.

POSTAVITE CILJEVE
Ako vam nešto nedostaje, napravite plan i posvetite mu se. Kao što sportaši dogovaraju svoju strategiju igre, tako i vi trebate razgovarati i svatko svojim željama doprinijeti da vaš tim ostvari željeni uspjeh.

VJEŽBOM DO SAVRŠENSTVA
Samo se praksom postiže savršenstvo, a u slušaju seksualnog usavršavanja vjerujemo da vam neće teško pasti dodatna domaća zadaća.

BUDITE FLEKSIBILNI
Igra se mijenja i razvija. Zato ju je dobro zaokrenuti i razigrati jer nikad ne znate što vas čeka, a uvijek može završiti bolje nego što ste mislili.

NEUSPJEH, PA ŠTO?
Seks ponekad neće biti uzbudljiv i vruć kao što ste biste htjeli, koji puta možda nećete biti zadovoljni svojim'nastupom' ili će vas pak razočarati vaš partner, ali u seksu uvijek postoji prilika za popravak.

KOMUNIKACIJA
Najbolji je partner koji zna dati pravu povratnu informaciju ili smjernicu. Obje strane imaju koristi kada izgovore svoje želje i potrebe. U ovom slučaju nema trenera koji vodi igru, već dva ravnopravna igrača koja će srce i dušu ostaviti na terenu.

IZVOR: zadovoljna.hr