5 vrućih mamaca koj će ga dovesti do ludila

1. Crne tange
Crna je provjerena boja i većina ju muškaraca ističe kao najpoželjniju kada je riječ o zavođenju i seksu. Seksi čipkasto donje rublje može biti vrlo zanimljiv dodatak vašoj maloj crnoj haljini, a kada vaš muškarac otkrije što se skriva ispod neće vam moći odoljeti.

2. Kosa
Imate li dugu kosu poigrajte se s ovim zavodljivim detaljem. Muškarci dugu i zdravu žensku kosu smatraju neodoljivom, pa ako ga doista želite uzbuditi raspustite kosu i oslobodite vašu divlju stranu.

3. Crvena boja
Crvena boja oduvijek je simbolizirala strast i snagu. Crvena haljinica, cipele ili neki drugi seksi detalj dovest će ga do ludila. Iako je crveni ruž vrlo seksi, radije ga izbjegavajte jer muškarci ga vole gledati, ali ne i kušati.

4. Crni body
Body je vrlo ugodan odjevni predmet koji može izgledati vrlo seksi, a kada je riječ o toplim trenucima možemo reći i da je vrlo praktičan. Crni čipkasti ili svileni body tanga modela vašeg ćemuškarca dovesti do ludila, zato ako ga želite iznenaditi, odjenite ga ispod kaputa i začinite samostojećim čarapama.

5. Štikle
Postoji li moćnije oružje za buđenje strasti od vrtoglavih štikli? Muškarci ih jednostavno obožavaju, a žene ih rado nose. Prošetajte ispred svog partnera samo u štiklama na visoku potpeticu i on će vam biti zahvala.

izvor: zadovoljna.hr