5 vratolomnih poza za zapanjujuće dobar orgazam

Stoga prije nego se upustite u ove vratolomije budite sigurni da ste u dobroj kondiciji te dovoljni gipki, snažni i izdržljivi.

Neke nove poze pomoći će vam da 'razbijete' rutinu u vezi
1. Australski položaj
Ove poze nazivaju se i izvrnutim seksom, a ženu mogu dovesti ženu do zapanjujućeg orgazma. U australskom položaju, žena leži preko ruba kreveta, a glava joj gotovo dodiruje tlo. Muškarac leži na partnerici uzdignutog torza.

U ovom položaju ženi navire krv u glavu što poboljšava seksualni doživljaj. Kod 'tački' muškarac digne ženine noge, a ona spuštene glave rukama hoda po tlu. Lakša inačica je da se žena podupire laktovima o krevet.

2. Bočno sedlo
Bočno sedlo zabavna je inačica seksa na stolcu. Žena okrenuta leđima sjedne partneru u krilo i neobuzdano se migolji da poboljša nadražaj. U tom je položaju njezino spolovilo lako dosegnuti i nadraživati.

3. Seks u naslonjaču
Žena sjedi na muškarcu licem okrenuta prema njemu. Dok joj partner pridržava leđa, ona se spušta prema podu i naslanja tako da joj ruke dodiruju tlo, s glavom okrenutom naopačke.

4. Slavenski položaj
Žena leži na leđima na rubu kreveta, dok muškarac stoji kraj kreveta držeći njene gležnjeve iznad glave. Kod obrnutog slavenskog položaja partner leži na leđima s koljenima iznad glave i nogu podignutih uvis. Partnerica tada čučne iznad njega položivši svoja ramena na njegova stopala.

5. Prljavi ples
Ova se poza može izvesti bilo gdje uz uspravnu površinu na koju se možete nasloniti. Muškarac se nasloni na zid leđima, stopalima se malo udalji od zida i savije noge u koljenima. Vi ga obuhvatite jednom nogom i njome se zakačite za njegove noge što vam služi kao potpora za održavanje ravnoteže.
On ima odličan pristup vašim grudima, okrenuti ste jedno drugom pa je i veća bliskost.

Ovo je odlična poza za seks na brzaka.


zadovoljna.hr