5 tajni seksualno zadovoljnih žena

sex, žene, sex, žene, bikini zona, sex toples, toples

Internet revija Men's Health je objavila rezultate istraživanja, u koju je bilo uključeno više od 3000 žena. Kod seksualno zadovoljnih žena mogu se izvući neke zajedničke točke:

1. Seksualno zadovoljna žena želi još

Iako je istraživanje pokazalo da zadovoljne žene imaju spolne odnose nekoliko puta na tjedan, 40% žena želi više seksa. Žene imaju vrlo široku definiciju riječi seks, stoga to ne znači da nužno žele imati još spolnog odnosa. Moguće je da se žele osjećati seksi i poželjno ili jednostavno žele dobiti neki super vrući sms od partnera. nadvse prijajo še takšne malenkosti, kot je kako nepričakovano vroče sporočilce od partnerja.

2. Seksualno zadovoljna ženska zna da je seksi

Seksualno zadovoljne žene ne pate od niskog samopouzdanja, što je 90% seksualno zadovoljnih žena potvrdilo, da su svojim partnerima izuzetno privlačne. Stoga, dragi muškarci ukoliko želite samopouzdanu djevojku , nikada ne kritizirajte njeno tijelo ili tijela drugih žena, jer će misliti da ste tako kritični i prema njoj. Umjesto toga je počastite komplimentima. 

3. Seksualno zadovoljna žena zna želi u postelji

Seksualno zadovoljna žena zna što točno želi u postelji. Budte budni  pa ispunite njezine želje bez obzira kakve one bile.

4. Cilj je užitak, ne orgazem

Zvuči ludo, ali je istinito: orgazam kod žena nema toliko veliko značenje kao što ima kod muškaraca. Tri četvrtine žena je odgovorilo da je užitak u seksu važniji od samog orgazma. Što se više trudite dosegnuti orgazam to vam je ponekad dalje. Umjesto toga radije uživajte u trenutku a orgazam će već doći.

5. Strast je važnija od veličine penisa

Ovaj kliše je istina: važnije od veličine penisa je što i kako raite s njim. Samo 7% seksualno zadovoljnih žena je odgovorilo, da je veličina penisa presudnog značaja za njihovo seksualno zadovoljstvo. Ostalih 93% je odgovorilo da ih je moguće zadovoljiti i na druge načine. Strast je ta zbog koje se žena vraća po još. 

preuzeto sa: www.intimatemedicine.com.hr