5 razloga zašto bivši mora ostati bivši

U tren oka spremni ste zažmiriti na sve svađe i nesuglasice samo kako biste se ponovno našli u njegovom zagrljaju. Stop. Donosimo vam 5 razloga zašto on jednostavno mora ostati bivši.

1. Iritantne navike
Kašnjenje, grozno ponašanje u društvu vaših prijateljica,neugodna pitanja pred šefom i ostavljanje smeća u vašem automobilu samo su neke od njegovih navika koje su na početku veze bile tako slatke. Kašnjenje ste mu opravdavali jer je uvijek imao tako dobar izgovor, prijateljice ste izbjegavali jer vam je on ionako bio zanimljiviji, a šef vam stalno zadaje glavobolje na poslu. Ne, pronalazili ste izgovore za partnera zbog zaljubljenosti, no čim je ona nestala shvatili ste da to nije to. Ne nasjedajte ponovno!

2. Svađe bez rješenja
Sjetite se oko čega ste se svađali. Jeste li spremni popustiti? Niste? To je samo jedan od dokaza kako ni iz novog pokušaja veza ne bi uspjela. Znate što želite i želite muškarca koji će vas u tome podržati.

3. Što je to kompromis?
Bivši partner nikada nije bio spreman na kompromise, a oni su, podsjećamo, sastavni dio svake veze. Bez njih jednostavno ne ide. Zato ste i prekinuli.

4. Ah taj seks!
Možda ste i uživali pod plahtama i sigurno biste uživali ponovno, no već nekoliko trenutaka nakon orgazma vjerojatno biste se zapitali zašto još uvijek maštate o doručku u krevet i zajednički provedenom danu. On za to nikada nije imao vremena. Neće ni imati!

5. Sjetite se prekida
Prošlo je dosta vremena pa se sjećate samo lijepih stvari, no prisjetite se i onih ružnih stvari zbog kojih ste prekinuli. Vratiti se možete samo ako ste sigurni da su ti razlozi nestali. U protivnom samo produžujete patnju i zatvarate svoje srce za muškarca koji ga je vrijedan.

izvor: zadovoljna.hr