5 najopasnijih ubojica seksualne strasti

Ubojica broj jedan: Skrivanje tuge
U vezi nikada ne smijete skrivati i potiskivati svoju tugu. Psiholozi se slažu kako je konstruktivna rasprava jedna od osnova uspješne veze. Izbjegavate li otvorene verbalne rasprave uskoro ćete postati hladni i ogorčeni, što će prije ili kasnije ubiti strast u vašoj vezi.

Ubojica broj dva: Riječi koje bole
Bez obzira koliko vas vaš partner naljuti, nikada ne dozvolite da iz usta izađu riječi koje bi ga mogle duboko povrijediti. Osobne probleme i nedostatke svog partnera nikada ne smijete iskoristiti kao oružje da bi ga žestoko povrijedili. Tako ćete izgubiti njegovo povjerenje, a uskoro i ljubav.

Ubojica broj tri: Ne opuštajte se
I ako ste zajedno dugi niz godina, nikada vezu ne bi trebali prihvaćati zdravo za gotovo. Konstantno se morate boriti za pažnju i ljubav svog partnera, što znači da se morate brinuti o svom tijelu. Opuštanje znači i prestanak brige o partneru, što također ubija strast.

Ubojica broj četiri: Nedostatak povjerenja
Ako ste ljubomorni pokušajte to barem malo prikriti. Previše ljubomore i nerazumijevanja može uništiti svaku vezu. Stalne optužbe i traženje razloga za svađanje i tamo gdje ne postoje, brzo će ubiti plamen strasti.

Ubojica broj pet: Neprivlačne navike
Grickanje noktiju, glasno srkanje juhe i bacanje čarapa po stanu samo su neke od odbojnih navika koje će izluditi vašeg partnera. Iako vam se takve stvari čine sitnim, one su neke od najvećih uništavatelja strasti. Mijenjajte ih dok još stignete!

IZVOR: zadovoljna.hr