5 erotskih snova koji otkrivaju vaše želje

sex, sex, sex, erotika, snovi, seks, orgazam, bradavice, seks, piramida, seks, erakcija, jutro, seks, jutro, penis, g točka, Splet živčanih završetaka, Frenulum, Skrotum, testis, muškarac, Anus, Međica, glavić, seks ljubav, vođenje ljubavi, seks, muškarac žena, seks ljubav, brak, Smisao za humor, žene, menopauza, Prednosti četrdesetih, seks, seks kod žena, orgazam, seksualnost, uživati, seks, orgazam, srž ljubavi, ljubavna energija, ponos, iskrenost, Erotske priče, stimulacije klitorisa, mini vibrator, seks ljubav, više vrsta seksualnih odnos, seks, muškarac žena, seksualni partneri, sex orgazam, Pomirbeni seks, Praznički seks, Seks iz potrebe, seks ljubav, erekcije, spolni odnosi, duljine spolnog odnosa, seks, farmaceuti, seks, ljubav, Pijani seks, Umoran seks, nekoliko minuta užitka, testosteron, estrogen, hormon, seksualna želja, želja za maženjem, seksi donje rublje, ispuštanje endorfina, Jutarnji seks prakticiranje, seks ljubav, za žene i muškarce, prijepodnevni seks, vruće ju
Ne sumnjajte u vaša moralna načela, već pronađite objašnjenja vaših erotskih snova.

SEKS SA ŠEFOM: Da li me on zaista privlači?
Ako sanjate da se diskretno ‘njuškate' s nadređenim u njegovoj kancelariji - ne znači da zaista imate namjeru njim biti intimni. Ovaj san zapravo znači da želite da budete autoritativniji u vlastitom životu.
U uobičajene snove spada i ako imate seks s kolegom. Iako u stvarnom životu njega ne biste poželjeli ni poljubiti, ovakav doživljaj ukazuje na to da ta osoba ima nešto čemu se vi divite ili na čemu mu zavidite.

SEKS S BIVŠIM: Griješim li kada kažem nikad više?
Ovaj san može znači raščišćavanje emocija s nekadašnjim partnerom, pogotovo ako vi niste inicirali raskid. Najčešće je neka vrsta sagledavanja, retrospektiva vaše veze.
Bivši se pojavljuje obično kada u sadašnjoj vezi zapadnete u rutinu. Ovaj san znači da je vrijeme da malo oživite emotivni i seksualni život sa sadašnjim izabranikom.

SEKS SA STRANCEM: Jesam li zaista nastrana?
Pre nego što otrčite kod terapeuta, shvatite da san u kom imate seks sa strancem govori o vama. Jeste li nedavno napravili nešto što je zahtijevalo ogromno požrtvovanje, hrabrost, upornost?
Seks s nepoznatim je znak da ste ponosni na svoja dostignuća, na ono što ste vjerojatno nedavno napravili u svom životu.

SEKS ZA OSUDU: On je najbolji prijatelj mog supruga
Nikada ne biste prevarili supruga, a na popisu ‘nikada ne bih napravila' je afera s njegovim najboljim prijateljem. Ipak, ovakvi snovi se događaju. Uzrok je što možda priželjkujete da vaš dragi ima osobine svog prijatelja.
Možda je taj čovjek dobar u stvarima u kojima je vaš suprug nevješt. Ovaj san je dobar povod da s mužem porazgovarate kako bi on mogao biti pažljiviji prema vašim potrebama.

SEKS S ISTIM SPOLOM: Jesam li biseksualka?
Lezbijski snovi ne znače da ste zaista skloni biseksualnim vezama, već otkrivaju koliko ste ponosni na svoju ženstvenost i na neka dostignuća vezana za vas kao ženu.
Neočekivano, oni su vrlo česti tijekom trudnoće. Prisjetite se što ste radili prethodnog dana. Ovakav san otkriva čime ste zadovoljni, a seks simbolizira potrebu da tu kvalitetu prihvatite kao dio svoje osobnosti.

Zadovoljna.com.hr