4 znaka, koja jasno pokazuju da je kraj vaše ljubavi!

1. S partnerom ne nalazite prave teme za razgovor

To ne nužno ne znači, da uopće ne razgovarate, jer bi to bio neposredni pokazatelj krize. Moguće je da s partnerom razgovarate ali ti razgovori nisu ni približno slični onima koje ste nekoć vodili. Možda razgovarate samo o banalnostima, kao što je vrijeme i što ste radili tijekom dana te temamo koje vas sigurno neće povezati.

Ukoliko jedan ili oba partnera osjećaju da si nemaju što važno za reći i nemaju želju da bi izmjenjivali mišljenja, to je možda znak da je vaša ljubav tik pred krajem. Alarmantni znak je i izbjegavanje razgovora o budućnosti i planiranju stvari, koje su vas nekada činile sretnima i nadograđivale vašu vezu.

2. Gubljenje ljubavnog i erotskog zanimanja za partnera

Radije se bavite sami sobom i prijateljima, veza vas baš i ne zanima? Možda o partneru još razmišljate kao o osobi koja vas zanima, na osobu na koju ste navikli i koja je tijekom godina postala vaš prijatelj. No sve to nije dokaz da vas ta osoba zanima kao ljubavnik. Uhvatite li se da sanjarite o partneru, obuzima li vas želja da je uz vas? Razmišljanje o njemu u vama više ne potiče nikakve osjećaje?

Naravno u takvim situacijama je bolje da je takva situacija obostrana, no to se ne događa tako često. Možda ste vi ti koji od partnera ne dobivate nikakvu pozornost, seks je postao hladan i dosadan, nema nikakvih nježnosti. Možda se nite seksali jako dugo, a ne možete se sjetiti kada ste zadnji put razgovarali o svojim i njegovim seksualnim željama ili fantazijama.

3. Slobodno vrijeme uglavnom provodite svako za sebe

Imate li uopće zajedničke hobije i zanimacije, ili ste većinu dana te vikendima odvojeni svako u svojim aktivnostima? U zadnje vrijeme vas se čini da ste više vremena sami nego s partnerom ili ste vi ti kojima to odgovara? Možda su posao, prijatelji i obaveze szamo izgovor kako ne bi bili s partnerom.

4. Souočavate se s negativnim osjećajima

Može biti da se radi o depresiji ili jednostavno prolaznoj fazi, uoliko spoznbajete da prema partneru više ne gajite iste osjećaje tada je to očit znak da bi ljubavi mogao bit kraj. Vaš partner je dobra osoba, s njom ste puno proživjei, ne možete je lako napustiti i teško vam je. Takva razmišljanja vas čine nesretnima.

Ako je situacije obrnuta još gore jer taj koji i dalje voli prije ili kasnije sana i osjeti da partner više ne osjeća isto. Negativna emocionalna energija između vas je svakako znak da se ljubavna veza bliži kraju.

intimatemedicine.com.hr