4 znaka da je on vaš savršeni seksualni partner

seks
To je uistinu pitanje od milijun dolara, rekli bismo.

Iako se može činiti da je vrlo teško pronaći apsolutno kompatibilnog seksualnog partnera, većina parova niti ne zna da njihova bolja polovica ima osobine za savršenog seksualnog partnera.

Nije važna težina, visina ili godine partnera. Važno je da dijelite kemiju u spavaćoj sobi. Portal TOI donosi znakove po kojima ćete prepoznati da je baš on vaš savršen seksualni partner.

1. Higijena je jako bitna

Svatko voli imati seksualne odnose s partenrom koji je čist i miriše, zato je održavanje higijene jako bitno za seksualnu vezu. Previše dlaka na tijelu može učiniti seksualni odnos neugodnim, ali i neugodan miris tijela lako će odbiti partnrera.

2. Pruža ono što volite

Vaš partner zna što volite i ne oklijeva vam to i pružiti. Čak i ako nije u tome jako dobar, primjerice oralnom seksu, ako se trudi i uči nove trikove kako bi održao čaroliju u vašem ljubavnom životu čini ga savršenim seksualnim partnerom.

3. Nije dosadan

Dosadan partner će ubiti svaku želju za seksom, posebice ako do seksa dolazi "samo da se odradi". Savršen seksualni partner uložit će sve napore da istraži svoju avanturističku stranu, "prljavi razgovori", čokoladna kupka, isprobavanje novih mjesta ili ljubavnih igara...

4. Dijelite svoje maštarije

Komunikacija je jedan od glavnih ključeva za seksualno zadvoljstvo. Iskoristite tu činjenicu i dijelite sa svojim partnerom sve svoje maštarije i najluđe snove. Savršen seksualni partner je onaj koji će bez problema podijeliti svoje maštarije, ali i tražiti da vi njemu otkrijete svoje koje će pokušati i ostvariti.

Izvor: jutarnji.hr