4 poze za nezaboravan ljetni seks

sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sexy, sex u autu, mladi sex, tijelo, užitak, stres, sex, sex, razlog, seks, seks, orgazam, erogena zona, žena, seks, plaža, more, poze, seks, seks, plaža, seks, užitak, uživanje, tajne, orgazam, seks, seks, predigra, seks ljubav, genitalne ugode, Ženski mozak, seks, hormon oksitocin, orgazam
Ne vraćajte se s ljetovanja ako niste isprobali neke od najboljih poza u seksu za ljetne dane

1. Seks na plaži
Ne moramo objašnjavati da takve stvari ne možete raditi na plaži gdje ima kupaća. Prošećite u sumrak i pronađite intimnu plažicu ili stijenu do koje je teško doći i koja će vam pružiti intimu.

2. Seks u moru
Ako još niste probali, vrijeme je da krenete jer riječ je o omiljenoj ljetnoj pozi koja garantira veliki užitak. Pronađite stijenu u moru na visini do struka. Neka se vaš partner nasloni na stijenu, a vi ga nogama obgrlite oko struka. Također i klasičan misionarski položaj u plićaku može biti vrlo erotičan.

3. Seks u jacuzziju
Jacuzzi sam po sebi može biti vrlo seksi za što su zaslužni nestašni mjehurići. Sjednite na svog partnera kombinirajući pozu licem u lice i okrenutih leđa.

4. Seks u sauni
Pronađite termin kad u sauni nema nikoga i uživajte u strasti koju dodatno rasplamsavaju vrućina i vlažna te znojna tijela. Seks u primjerice turskoj sauni koja ima vruć i vlažan zrak vrlo je erotičan. Naslonite se rukama na klupicu, a vaš partner neka vam priđe odostraga.

izvor: zadovoljna.hr