4 najgora muška kiksa u krevetu

sex, orgazam, muškarac žena, sex, sex, sex, muškarci, žene, maženje, maženje, seks, muški kiks, krevet, žene
Nedostatak higijene, zanemarivanje želja partnerice i bijeg od predigre samo su mali dio njihovih navika koje žene nikako ne vole

1. Sveznajući maher

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jest činjenica da ne slušaju,a isti problem događa se i u krevetu. Stručnjaci navode kako muškarci imaju prevelik ego u najvećem broju slučajeva, pa tako i detalje vezane za intiman odnos uzimaju zdravo za gotovo.

Kako u svakodnevnim situacijama tako i u krevetu prevladava njihovo veliko sveznajuće 'ja', pa najčešće svaki pokušaj razgovora o detaljima seksa završava s poznatom rečenicom 'Ja to znam bolje od nje'.

2. Seks bez zagrijavanja

Žene žele predigru! Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta svih žena koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin. No muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire što damama baš i nije po volji.

3. Loša higijena

Pitanje lijenosti kod muškaraca najčešće se očituje i u krevetu, gdje njihovi 'opojni' mirisi za koje smatraju kako su pitanje muškosti ženama nimalo nisu primamljivi. Prizori znojnih muških torza rado su viđeni, ali samo izdaleka ili u filmovima jer žene u krevetu vole mirisno i njegovano tijelo muškarca.

4. Šuti i radi

Segment šutnje tijekom vatrenih igrica u krevetu jači spol s radošću prakticira, no ženama to nije po volji.Stoga je vrijeme da duboke seksi glasove u krevetu jači spol koristi s gotovo jednakim žarom kao i prilikom navijanja.

zadovoljna.hr