3 zbunjujuća znaka zbog kojih žene misle da su zaljubljene

žena

1. Zabava

S njim vam je uvijek zabavno? To ne mora biti znak i da ste zaljubljeni u njega. Netko tko shvaća vaš smisao za humor i često vas nasmijava ne mora biti i čovjek vašeg života nego tek odličan prijatelj. Nitko vam ne zabranjuje da uživate u toj platonskoj vezi i nakon što upoznate gospodina 'Pravog'.

2. Leptirići

Uzbuđenje koje mnogi nazivaju leptirićima u trbuhu, često se puta povezuje sa zaljubljivanjem, iako to nije uvijek slučaj. Pojedinci mogu osjećati leptiriće zbog susreta sa starom prijateljicom, zbog konzumacije ukusnog obroka u prestižnom restoranu kojeg su dugo željeli posjetiti, ili zbog kupnje novog para cipela. Zagledajte se u svoje osjećaje malo dublje i odgonetnite što je pravi uzrok leptirića.

3. Strast

Najbolji seks u životu nije znak da ste upoznali čovjeka svojeg života, bez obzira koliko vam hormoni govorili drugačije. Riječ je o seksualnoj kemiji i kompatibilnosti između partnera koji ne moraju gajiti nikakve romantične osjećaje. Strastveni seks je poželjan sastojak romantične veze, ali nije i njegov pouzdan pokazatelj.

Izvor: zadovoljna.hr