3 seksi ideje za hladnu večer

1. Seksi napitak

Vrijeme je kuhanog vina, a i to je napitak bogova od kojeg se često osjećate seksi. Ritual ispijanja kuhanog vina došao je iz sjevernih krajeva, smatra se s područja Švedske, a preko Rimskog carstva nastanilo se i u naše domove. Kako bi uživali u seksi večeri nabacite hokus pokus i skuhajte dragom ukusno i toplo piće. Potrebno vam je kao što možda i znate: vino, klinčić, cimet, šećer i vanilija. Ako se radi o crnom kuhanom vinu dodajte narezani limun, a u bijelo naranču. Osim klasičnog kuhanog vina, možete isprobati u čarobni lonac staviti konjak, voće ili nešto drugo što bi se po vama uklapalo. Kuhajte desetak minuta.

2. Kupka opasnih namjera

Znate ono kad je vani tako hladno da vas bole prsti, glava, nos i tko zna što sve ne... Za takve neugodne trenutke nema boljeg lijeka od tople vode, u ovom slučaju - kupke. Evo nekoliko sastojaka koji će vam pomoći da se osjećate zavodljivije. U napola napunjenu kadu dodajte nekoliko kapi lavande za osjećaj privlačnosti i ulje ylang ylanga koje se već stoljećima koristi kao afrodizijak - potiče s Madagaskara, ali ga naravno možete naći i u našim prodavaonicama. Za sreću dodajte grejpfrut, a za ljepotu ružine latice. Kadu zatim napunite do vrha i zajedno s dragim se okupajte u vrelu zadovoljstva.

3. Ljubav ide kroz želudac. A seks?

Postoje različite namirnice koje su proglašene afrodizijacima poput: jagoda, ostriga, smokvi, šparoga, artičoka, čokolade, feferona i tartufa. Kako bi ugođaj bio potpun, ako imate vremena pripremite šparoge, a ako ne želite klasične (samo s jajima ili kao prilog mesu), probajte ovaj zanimljivi recept. Za desert naravno nešto afrodizijački čokoladno, a ako nemate najdražu čokoladnu slasticu isprobajte domaći Ferrero Rocher, a recept škicnite ovdje.

izvor: she.hr