3 razloga zašto ste se baš sada sjetili bivše ljubavi

bivša ljubav, razlozi, Muškarci i žene, za žene i muškarce, istraživanje, ljubav, pravila

1. Usamljeni ste

Usamljenost je ružan osjećaj koji nas tjera na razmišljanje o stvarima koje smo polako stavili na stranu. Jedna od tih stvari je i bivša veza. Osjećaj da vam nedostaju sitnice iz bivše veze potpuno je normalan jer, iako to više nije, ta je osoba nekada bila važan dio vašeg života.

No, morate znati kako to ne znači da su se u vama probudili stari osjećaji, već da uspomene postoje, uvijek će postojati te ih je nemoguće izbrisati iz memorije.

2. Uspoređujete prošli i sadašnji život

Svaka veza sa sobom donosi prekrasne trenutke koji se pamte. Takvi trenuci nikada neće biti zaboravljeni i to je prirodno. Ako se uhvatite kako novu vezu ili novi životni put često uspoređujete s trenucima s bivšim partnerom, ne brinite.

Nije riječ o staroj ljubavi koja još uvijek tinja već o normalnoj pojavi koja čini život, a koja nije vezana uz osjećaj ljubavi. Riječ je o navikama kojih se teško riješiti, ali i o pozitivnim uspomenama koje bi trebale ostati samo to - uspomene.

3. Bojite se budućnosti

Razdoblje nakon prekida veze može biti vrlo teško, posebno ako nova ljubav još uvijek nije na vidiku. Loši pokušaji i upoznavanje pogrešnih osoba vrlo lako mogu probuditi ružan i pogrešan osjećaj straha od krivih odluka. Upravo zbog toga, na spomen bivšeg često se pojavljuje pitanje - hoću li ikada pronaći nešto bolje?

Iako se možda u ovom trenutku čini teškim, odluka o prekidu veze najčešće je ispravna jer kvalitetna veza koja ima budućnost u vama mora probuditi osjećaje ljubavi i sigurnosti. Ako toga nema, veza ne može biti kvalitetna. Svatko od nas zaslužuje najbolje, ali trebate biti strpljivi. Lijepe stvari vas čekaju iza ugla.

Izvor: zadovoljna.hr