3 osnovna pravila dobrog seksa koja morate poštivati

Rijetki su oni koji su u potpunosti zadovoljni seksualnim životom sa stalnim partnerom, a još manje je onih koji pokušavaju riješiti problem. Sve je više parova koji u trenutku nezadovoljstva takvu vrstu zabave počnu tražiti u tuđoj postelji, piše nacional.hr.

Međutim, osim već tradicionalne promjene poza, seksa na javnom mjestu, postoje neka osnovna pravila dobrog seksa koja treba poštivati...

1. Spontanost
Spontanost je jedan od najvažnijih preduvjeta dobrog seksa. Iako u životu volite stvari držati pod kontrolom, kvalitetan seks jednostavno ne poznaje nikakva pravila. Budite spontani i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Na taj način začiniti ćete svoju vezu i vjerujte, sve će postati zanimljivije.

2. Privlačnost (emocionalna i fizička)
Za dobar seks osim fizičke, potrebna i duboka emocionalna veza između dvije osobe. No, i fizička privlačnost je jedan od preduvjeta dobrog seksualnog odnosa. Na vam je da odaberete na koji način ćete partnera oboriti s nogu.

3. Sigurnost
Da biste u seksu uživali u potpunosti, partnerima ne smije nedostajati osjećaj sigurnosti, naročito ženama. Vjerujte, što god učinili, teško da ćete pogriješiti. Dakle, prepustite se osjećajima i zaboravite na određene principe i uživajte do kraja.