3 glavna znaka da baš on treba biti tvoj muž

brak, stvari, muž, brak, sretan brak, brak i obitelj, brakovi i veze, znakovi, brak, muž, žena

1. Vaša veza je testirana

Svaki početak veze čini se kao materijal za brak. No kada doista s nekim odlučite provesti život, morate biti svjesni kako ćete kad tada naići na životne prepreke.
Razočarenja, teške životne odluke, nesuglasice i neki drugi životni trenuci koje ste prošli s partnerom mogu vam biti najbolji pokazatelj kvalitete vašeg odnosa.

Ako ste unatoč svemu ostali zajedno i još uvijek gajite iste osjećaje prema njemu, to znači da je vaša veza čvršća od stijene i spremna za veliki korak poput braka.

2. Nakon svađe, lako se ohladite

Iako često svađanje i dozanje tona glasa u vezi nikako nije znak kvalitetnog odnosa, svađe ponekad mogu biti vrlo konstruktivne. Ako vaše nesuglasice završavaju s podizanjem tona, ali i vrlo brzim smirivanjem situacije, nakon koje možete nastaviti normalan razgovor, to je znak da ste vi i vaš partner u kvalitetnoj vezi koja je spremna za novi korak. Još je važniji i moćniji znak je ako se oba partnera nakon svađe trude promijeniti svoje ponašanje i postati bolja osoba.

3. Uskladili ste životne ciljeve

Ako osobe koje žele provesti život u zajednici imaju potpuno različita životna gledišta vrlo su male šanse da će ta veza opstati. Komunikacija u vezi najvažniji je dio zajedničkog života. Upravo zbog toga vrlo je važno da, odlučite li s nekim ući u brak, znate kakva su njegova gledišta o životu.

Želi li obitelj, kakvo mu je gledište prema poslu i financijama, želi li se vezati zauvijek za jednu osobu? Ako na ovakva velika životna pitanja imate iste odgovore, pronašli ste savršenu osobu za brak.

Izvor: zadovoljna.hr