10 razloga zašto muškarci ne vole omiljenu žensku pozu

vodjenje ljubavi
Muškarci će u tren oka nabrojati najmanje deset razloga zašto misionarski položaj kod njih uopće ne pali.

1. Poznato je da su muškarci vizualni tipovi, a u misionarskom položaju on nema puno toga za vidjeti od akcije i golotinje. Gleda vas u lice, ali to ionako svakodnevno čini najmanje sto puta ... Smatra da mu svaki drugi položaj omogućuje bolji pogled na vaše tijelo.

2. Unosite se jedno drugome u lice pa ako ste jeli češnjak ili vam curi nos, to i nije najbolja ideja. Pustimo psihološke kolumne o bliskosti.

3. Čini mu se da on naporno odrađuje sav posao, dok vi možete ljenčariti.

4. Misionarski položaj mu je toliko običan, standardan, prejednostavan... Tako su vodili ljubav vaši roditelji, djedovi i bake, to je previše "retro".

5. Razmišlja o tome da vam nije ugodno zato što vas pritišće svojim tijelom, teško diše, znoji se po vama... Takva razmišljanja obeshrabruju i ubijaju želju.

6. Što da radi s rukama? Naravno, može ih staviti ispod vas ili sa strane, ali ipak se osjeća nezgrapno i čudno. Standardna "push-up" poza nekako mu se čini više militarističkom nego misionarskom.

7. Budimo realni - ovo vjerojatno nije njegov omiljen položaj u seksu. Zapravo, gotovo se podrazumijeva da to nije ničiji omiljeni položaj u seksu.

8. U misionarskom položaju osjeća se obaveznim da vas mora ljubiti ili zagnjuriti lice u vaš vrat, da nešto mora "izvoditi". Ako samo zuri, možda ćete pomisliti da s njim nešto nije u redu.

9. Ako mu je lice na vašem vratu, a vi ste glasni, mogli biste mu vrisnuti ravno u uho. S jedne strane, bit će mu to jasna i glasna potvrda da uživate. S druge strane, zbog toga pati od zujanja u ušima.

10. Ako se misionarska poza otprilike svodi na to da on leži na vama, gdje je tu kreativnost, uspjeh, postignuće? Kao da ste se spojili samo na određenom mjestu, a ostalo - ništa naročito.

zadovoljna.hr