10 namirnica za seks: Krastavac i dječji puder uzbuđuju žene!

sex, žene

Svi znamo za "stare" afrodizijake poput crnog vina, čokolade, kamenica ili oraha. No jeste li znali da lavanda, želatina i čili papričice jednako pozitivno djeluju na seksualni život?

Muškarci najbolje reagiraju na lavandu. Naime, dotok krvi u spolni ogran poveća se za 40 posto ukoliko su okruženi mirisom lavande. Lavanda je očito nekakva prirodna Viagra.

Želite li se same napaliti, a preko glave vam je više jesti čokoladu i piti crno vino, jer ne želite postati debela alkoholičarka, posegnite za krastavcima! Jedno je istraživanje pokazalo da se ženama dotok krvi u vaginu poveća za 13 posto zbog mirisa krastavaca ili dječjeg pudera.

Evo popisa svih 10 namirnica koje vam mogu poboljšati seksualni život:

1. Tamna čokolada - osim što sadrži serotini zbog kojeg ćete se osjećati sretnijima, tamna čokolada ima u sebi antioksidanse i koefin, dvije supstance koje povećaju protok krvi i jačaju libido.
2. Želatina - dobra za povećanje felskibilnosti mišića, koji će vam itekako trebati za seks.
3. Crno vino -  "podmazuje" razgovor i opušta vas, a miris ovog alkoholnog napitka boje krvi djeluje kao instant afrodizijak.
4. Kamenice -  osim što su dobre za zdravlje jer sadrže hrpu minerala, kamenice su odlične za muškarčev seksualni život jer regulira razinu testosterona. Naime, ključan je cink koji se nalazi u kamenicama. Muškarac prilikom svake ejalukacije izgubi oko 5 miligrama cinka, pa ga treba nekako nadoknaditi.
5. Zobena kaša - iako ne izgleda previše seksi, ova hrana je bgatam manganom i selonm, bitnima za proizvodnju i regulaciju seksualnih hormona.
6. Voda - muškarci neka piju barem 2 litre vode dnevno kako iz iz tijela izbacili negativne mirise nakupljene tijekom obroka. kava, šparoge, crveno meso i češnjak utječu na "miris" sperme. Sok od ananasa se odavno preporučuje kao dobra stvar za slatkoću sperme, no jedan sok neće "ubiti" onu kavu od 9 ujutro. Natjerajte partnera za pije vodu.
7. Banana -  ova voćka sadrži folnu kiselinu oja ima jednu od ključnih uloga u postizanju erekcije, ali povećava i šansu za oplodnjom te osigurava bolje zdrava u trudnica jer pomaže u proizvodnjih novih stanica.
8. Borovnice - bogate su antioksidansima i povećavaju razinu kisika u vašem tijelu što direktno utjeće na protok krvi. osim toga, neka su istraživanja pokazala da vam borovnice pomažu zadržati ravan stomak.
9. Čili papričice - kapsaicin, koji sadržavaju ove papričice, je izravno odgovoran za "žarenje" i toplinu u vašim usnama, a proizvođači lubrikanata nerijetko stavljaju u svoje proizvode upravo ovu biljčicu koja će zagrijati i ženin spolni organ te povećati protok krvi.
10. Arome - ženama se dotok krvi u vaginu poveća zbog mirisa krastavaca ili dječjeg pudera, dok muškarci "pate" na lavandu.

neon.hr