10 kvaliteta koje muškarci žele pronaći u ženi

frajeri, žene, veza, žena, mlađi muškarac, muškarac, stvari, suprug, žena, osvojiti, ljubav, znakovi, čvrsta ljubav, žena, riječi, uvreda, udaja, udaja maloljetnica, žene, dečko, izravno, situacije, veza, muškarac, rečenice, žena, svađa, veza, žena, muškarac, vrline, veza, uspješnost, intimnost, trud, financije, žena, muškarac, veza, sudbina, parovi, istraživanje, muškarac, žena, muškarac, žena, kvaliteta, leptirići, djevojka, dečko, veza, veza, top stvari, muškarci, žene, stvari, voljeti, nerealnosti, muškarac, žena, stvari, muškarac žena, romantika, žena, veze, pogreške, partner, stvari, veza, znakovi, veza, veza, načini, poboljšati , veza, znakovi, kraj, kriza, savjeti, veza, stvari, dogoditi , veza, prevara, načini, muškarac, žena, izgled, istraživanje

1. Osobu u koju mogu imati apsolutno povjerenje i to ne samo kada su u pitanju druge žene, već i njihove tajne, snovi i najskriveniji strahovi.

2. Osobu koja ih podržava u svemu, pa čak i u odluci da daju otkaz i posvete se ostvarenju svog životnog sna da postanu uspješni poduzetnici, pisci, izumitelji...

3. Osobu koju krase odlučnost i ambicija i koja radi na ostvarenju svojih ciljeva, a ne samo sjedi i smišlja motivacijske statuse za svoj Facebook profil.

4. Osobu koja uživa u vremenu provedenom s njim, ali je dovoljno neovisna i samopouzdana da se itekako dobro zna zabaviti i bez njegovog društva.

5. Osobu s kojom može imati stvarno, stvarno, stvarno odličan seks.

6. Osobu koja shvaća da on možda nije najtalentiranija osoba za nešto, ali cijeni svaki uloženi trud da poboljša svoje vještine.

7. Osobu koja dijeli njegove vrijednosti i ideale i s kojom se nikada neće ozbiljno svađati oko životno ozbiljnih pitanja.

8. Osobu koja se uvijek trudi iznova ga iznenaditi, bilo mijenjanjem sebe (u smislu rasta kao osobe, ne zadovoljavanja nečijeg idealnog kalupa), bilo priređivanjem nečega što obožava.

9. Osobu koja se ne srami i ne boji jasno i glasno izreći svoje mišljenje o bilo čemu.

10. Osobu koja je spremna na neprekidno učenje jedno o drugome i koja želi rasti zajedno s njim, u svakoj životnoj situaciji.

Izvor: cosmopolitan.hr