Znate li što muškarci ustvari vole kod žena?

sex, zavodnice, preljub, zavodnici, žene, muškarci, privlačnost, muškarci, žene, navike, mane, sex, partner, veza, laž, preljub, godine, žena, muškarac, želje, muškarci, žene, frajeri, sex, veza, partner, muškarac, muškarac, vještine, muškarci, ljubav, veza, partner, partner, veza, ljubav, muškarac, muškarci, veza, partner, muškarac žena, veza, partner, lifestyle, sexy, veza, partner, seks, veza, partner, muškarci, seks, veza, partner, muškarci, žene, macho muškarci, partner, veza, muškarci, žena, veza, partner, ljubav, veza, partner, karakteristike, muškarac, miris, tijelo, parfemi, zavođenje, flert, veza, sreća, stvari, bijeg, pokušaj bijega, žena, zatvor, ljubaznost, neljubaznost, flert, momci, žene, žene, muškarci, suprug, prijateljica

No, usprkos toj izraženoj selektivnoj percepciji, postoje i stvari koje u muškim glavama ostaju urezane puno duže od ‘površnih' karakteristika. To su naravno karakterne osobine koje, iako to ne pokazuju i ne izražavaju često, muškarci itekako primjećuju i pamte. Zaključak koji se nameće sam po sebi je jednostavan - fizički izgled muškarcima je vrlo bitan, ali ne mora biti, a najčešće i nije presudan.

Stoga, dame, obratite pažnju na sljedeće osobine koje su vam urođene:
Inteligencija

Inteligencija bi trebala krasiti svaku ženu jer bez nje ona neće moći zadržati niti jednog muškarca. Inteligencija ženi omogućava da bude zanimljiva i intrigantna te relevantna sugovornica, ali daje joj i maštovitost koju može iskoristiti svugdje, a njezin partner posebno će zapamtiti onu u krevetu.

Pozorno slušanje

Inteligencija se može izraziti kroz lijepo i elokventno izražavanje, ali ništa manje važno nije znati i dobro slušati. Na taj način muškarcu dajete do znanja da vas zanima, a uz to otvarate mogućnost za dublje zbližavanje. Zato naučite slušati i on će to primijetiti.

Smisao za humor

Nijedan muškarac neće ostati ravnodušan na dobru šalu ili dosjetku, naročito ako dolazi od žene koja im je zanimljiva i privlačna. Smisao za humor je također pokazatelj inteligencije, a kroz humor se može zbližiti puno ležernije nego kroz ozbiljne teme. Zato nije na odmet znati kada je vrijeme za šalu i taj trenutak iskoristiti jer svi pamte i rado se prisjećaju dobrog smijeha.

Šala na vlastiti račun

Ako se volite našaliti, vjerojatno nemate ništa protiv šale na vlastiti račun. No, ako vam to nije drago, morat ćete se suočiti s činjenicom da muškarcima malo što smeta koliko žena koja sve shvaća previše osobno, a gore od toga je samo ako to ljudima počne i zamjerati. Naučite se našaliti na vlastiti račun jer ćete tako pokazati da muškarce ne gledate previše kritički, a na kraju ćete se vjerojatno i dobro zabaviti.

Lijep osmijeh

Iako osmijeh donekle spada u fizičke karakteristike, on je puno više od puke mimike. Muškarcima je ženski osmijeh iznimno privlačan jer on može biti, a najčešće i jest odraz otvorenosti i seksipila kojem on gotovo nikada ne može odoljeti. Glasno kao reakcija na šalu ili toplo kao znak razumijevanja, svaki ženski osmijeh ima snagu koja s nogu može oboriti i najjačeg pripadnika jačeg spola.

DL