Znate li što je zajedničko Severini i Ceci?

Nakon što su se već dva puta pojavile u identičnim haljinama, sada je Severina kupila haljinu iz nove kolekcije dizajnera Zvonka Markovića, koji je svojevremeno oblačio i Cecu Ražnatović, piše tportal.hr.

Za nedavni nastup u jednom budvanskom klubu Severina je odjenula haljinu bakrene boje identičnu onoj kakvu je prije toga nosila Ceca, samo u bijeloj boji. Nedugo nakon toga modno kopiranje se nastavilo. Tako se Severina u spotu za svoj veliki hit 'Italiana' pojavila u gotovo identičnoj haljini kakvu je Ceca nosila prije nekoliko mjeseci u svom spotu za pjesmu 'Rasulo'.

Međutim, tu priča o tom modnom kopiranju ne završava jer, kako donose srpske Novosti, Severinu je oduševila nova kolekcija dizajnera Zvonka Markovića. Tako je prvu haljinu, nakon predstavljanja kolekcije u srpskom Madlenianumu, kupila upravo Severina.

Dizajner, koji je svojevremeno oblačio najveću srpsku zvijezdu Cecu Ražnatović, ne krije kako bi s pjevačicom volio ostvariti i mnogo širu suradnju.

'Istina je da se prva haljina koja je prodana poslije revije našla u Severininom ormaru', potvrdio je Zvonko Marković za Novosti. 'Počašćen sam što se Seve opredijelila za moju kreaciju, jer je riječ o ženi koja je vrlo inspirativna, puna energije i ideja. S druge strane, ona uvijek tako dobro nosi odjeću. Kako na koncertima neprestano izvodi koreografije, haljine na njoj imaju jednu dodatnu dimenziju.'