Znate li što je dobar poljubac i koliko se dobro ljubite?

poljubac, usne, usne pružaju ugodan osjećaj, ljubav strast, seks ljubav, emocije, jačanje veze, poljubac, pamćenje, poljubac, ljubljenje, muškarac žena, ljubav, poljubac, razlog, ljubljenje, glava, položaj, poljubac, ljubljenje, ljubav, sex, stvari, muškarac, žena, poljubac, Francuski poljubac, zaljubljenost, bolesti, poljubac, ljubljenje, greške, poljubci, Hercegovci
Tako je jedno istraživanje profesora psihologije Gordona Gallupa pokazalo da je čak 66 posto žena i 59 posto muškaraca prekinulo vezu jer se partneri nisu dobro ljubili. Neke druge su studije pak utvrdile da mnogi ljudi puno bolje pamte prvi poljubac, nego što pamte prvi seks.

Ako vas zanima u koju kategoriju spadate i trebate li što mijenjati u ovom jedinstvenom umijeću, pročitajte kakvi sve poljupci nisu dobrodošli i moguće je da zbog njih ne dobivate šansu za idući spoj. Stručnjakinja za odnose i veze te govor tijela Katia Loisel opisala je za elitesingles.co.uk koji su to loši poljupci i što treba promijeniti.

(Pre)mokar poljubac

Kako objasniti neuredan poljubac a da se izbjegne riječ slina? Pa, nikako. Dakle, neuredan poljubac odnosi se na ljude koji u zanosu nisu svjesni kako unose previše 'tekućine'. Zamislite samo kako se osjeća druga osoba u tom trenutku i da je sigurno kako će ovaj poljubac presuditi idućem spoju.

Krepana riba

Sigurno vam je poznat izraz da se netko ljubi kao krepana riba. Zapravo se radi o tome da je to vrlo jednoličan način na koji se netko ljubi. A druga strana to bi mogla shvatiti kao da je užasno dosadna pa se osoba pored nje uopće ne trudi. Čak i ako nemate previše iskustva s poljupcima, probajte ostaviti dojam da se trudite.

Jezik van kontrole

Ne, ne i ne! Zar zaista mislite da će nekome biti ugodno ako u grlu konstantno osjeća pokrete tuđeg jezika? Odmah se zaustavite i zauzdajte.

Reptilski pokreti

Mnogi se zanesu kada ih ponesu strasti, ali i dalje ne znaju što s jezikom pa njihovi poljupci izgledaju kao mahanje repom nekog velikog reptila. Polako, ne trebate ubadati jezikom. Iako su neke studije pokazale da muškarci više vole poljupce jezikom od ljepših polovica, rijetko koji će se složiti da stalno mora imati glavnu ulogu.

Problem s kontrolom

Intenzivni i strastveni poljupci u filmskim scenama uvijek izgledaju fantastično, ali zato i jesu izvedivi samo u filmovima. Zaboravljate da je sve to namješteno i ako budete forsirali svoj način, osoba s druge strane pitat će se što je s onim da je za dobar poljubac potrebno dvoje.

Izvor: tportal.hr