Znate li se uopće uživati u seksu?

22.05.2014

Kada je riječ o seksu, mnoge žene se još uvijek ne znaju opustiti i prepustiti. Ništa čudno s obzirom na to da društvo još uvijek ne gleda dobro na preveliku žensku otvorenost u pogledu seksa.

No bilo bi dobro da žene u privatnosti svoje spavaće sobe ipak odbace sve sputanosti
Zašto se žene još uvijek ne mogu do kraja opustiti u seksu? Što im sve stvara blokade u glavi? Kako se osloboditi srama i sputanosti? Stručnjaci tvrde da ima rješenja.

Izađite iz vlastitih okvira

Ima li neka stvar u seksu koju potajno želite, ali se bojite da ćete djelovati perverzno ako je kažete naglas? Rješenja ima, a dobra je vijest ta da to ipak ne morate reći naglas. Ako, primjerice, maštate o analnom seksu, ali nemate hrabrosti to reći partneru, napišite mu. Možete mu poslati e-mail ili pismo ili čak SMS. Dajte mu do znanja i da o tome ne želite razgovarati usmeno. Kada mu date zeleno svjetlo, najvjerojatnije će vam istu večer ispuniti želju.

Prestanite se bojati svjetla
Nema ništa seksipilnije od žene koja se u potpunosti opusti u krevetu i odbaci sve blokade. Muškarac voli kada može vidjeti i osjetiti golo žensko tijelo. Nikako mu nije privlačno kada ga pokrivate i skrivate, a svaki trenutak trebate voditi ljubav. Stvorite atmosferu koja će vam ići na ruku. Nemojte inzistirati na mraku nego napravite kompromis. Umjesto jakih svjetala, zapalite svijeće. Neka se vidi, ali ne jasno. Tako će vam biti lakše, a on će ipak dobiti priliku da vas vidi golu.

Otvorenost i konkretnost bez srama
Znate li da mnoge žene ostaju nezadovoljene i to samo zato što se srame pitati ono što žele? Njihove majke, sestre, prijateljice, rodbina, mediji - svi su ih učili da nije pristojno govoriti o seksu. Zato danas svijetom hodaju ne pretjerano seksualno zadovoljne žene. Vrijeme je da se stvari promijene. Ako nikako ne možete sakupiti hrabrosti i u krevetu pitati točno to što želite, pokušajte o tome razgovarati izvan spavaće sobe. Možete o tome razgovarati u šali i uz puno smijeha. Tako će vam možda biti lakše.

Prirodni miris tijela pravi je afrodizijak
Koliko god vam to bilo teško prihvatiti, muškarce privlači prirodni miris žene. Tek toliko da razjasnimo, prirodan miris je onaj koji se osjeti kada ne stavite ni dezodoranse, a ni parfeme. Većini žena to je neprihvatljivo, ali ako se toliko bojite neugodnih mirisa, učinite zajedničko tuširanje dijelom predigre. No prije tuširanja svakako neko vrijeme provedite u blizini kako bi njegova podsvijest i iskonski instinkti upili vaš prirodni miris.

tportal.hr


loading...