Znate li kako treba zavesti ženu?

Ako želite izbjeći loše "ulete", pročitajte ovih nekoliko pravila koja su sastavili američki terapeuti koji se bave vezama i seksualnošću, piše tportal.hr.

Trebali biste razgovarati o emotivnim temama poput sjećanja iz djetinjstva, budućim ambicijama ili strastvenim hobijima. Ove teme razgovora pridonijet će da vam se i ona brzo otvori te da razvijete bliskost.

Žene žele muškarca koji se neće bojati preuzeti inicijativu i ulogu onoga koji vodi. Dakle, u razgovoru sa ženom muškarac treba preuzeti kontrolu nad razgovorom. Čak i najmodernije žene vole kada muškarac u tom prvom pristupu preuzme vodeću ulogu.

Obratite pozornost na neverbalnu komunikaciju žene. Ako stojite preblizu nje, ako ste preglasni ili ako ste neugodni na bilo koji način, ona će vam tijelom dati to do znanja. Obratite pozornost na te signale.

Ne morate biti jako duhoviti, ali morate biti zabavni. Točnije, morate učiniti sve tako da ona osjeća kako se dobro zabavlja u vašem društvu. Kad god vas se narednih dana bude sjetila, pratit će je taj ugodan osjećaj.

Zadirkujte žene. Jedan od najlakših načina da "pristupni" razgovor bude zabavan i prpošan je da zadirkujete ženu. Pripazite da ne budete vulgarni i obratite pozornost kako ona reagira, a potom je samo pratite.

Postanite intimni. Žene uzbuđuju muškarci koji se ne boje razgovor dovesti na osobnu, intimnu razinu.

Budite konkretni. Žena vole čuti iskreno mišljenje o sebi. Laskanje ne pali, ali pale iskreni komplimenti. Katkada pale i kritike, ali nisu preporučljive s obzirom na to da je poznajete tek koju minutu.

Reci joj neke sitnice koje joj daju znanja da je ipak gledate na "seksualni način", a ne kao potencijalnu prijateljicu. No, oprez! Pazite da ne budete previše seksualni i napadni.

Nemojte joj odmah dati do znanja da ste joj u potpunosti dostupni. Žene, baš kao i muškarci, vole izazov. Ako želite zadržati ženski interes, ona mora imati osjećaj da vas postupno pridobiva. Ako joj se lako predate, izgubit će interes.