Znate li čemu se muškarci potajno nadaju u seksu?

muškarci, seks
Možda vas on očajnički želi zamoliti da ga vežete lisicama ili da obučete uniformu seksi medicinske sestre, ali se ne usuđuje jer se boji da bi to moglo prestraviti njegovu partnericu. Problem je u tome što se može dogoditi da partnerica pomisli da je sklon seksualnoj devijaciji.

Najbolje bi bilo da ga pitate ima li neke seksualne maštarije. Kad vam kaže, nemojte ga ismijavati, dajte priliku i sebi i njemu da malo eksperimentirate.

Eksperimentiranje s lokacijama

Ovo se ne odnosi na spavaću sobu ili stan, on bi htio probati i na nekim drugim lokacijama. Možda negdje u javnosti, negdje na javnom mjestu, mračnoj ulici, automobilu... To je malo riskantno i od toga raste adrenalin, malo dodatnog uzbuđenja dobro dođe.

Želi da vidi više

Možda će vam ovo zvučati trivijalno, ali muškarci vole da vide i drugačiju frizuru "tamo dolje". Možda da skinete sve ili ostavite tek tanku prugicu. Muškarci su vizualna bića, više od žena. Pomaže i novo seksi donje rublje ili visoke potpetice, a ni striptiz nije loša ideja.

Želi više raznolikosti

Pošaljite mu zavodljivu, seksi poruku dok je na poslu. Ili možda golišavu fotografiju s porukom: "Ovo te čeka kad dođeš kući". Možete ga iznenaditi i s nekom novom pozom, misionarskom položaju se uvek možete vratiti ako drugo ne upali.

Žudi za seksi igricama

Izazovite ga, neka bira želi li seksi konobaricu dok gleda utakmicu ili masažu cijelog tijela, ali pod uvjetom da i on vama nešto ponudi zauzvrat. Možete predložiti i poker u skidanje, to će svakako privući njegovu pažnju.

blic.rs