Znanost dokazala – siromašniji muškarci su bolji u krevetu.

novac i sex

Također se navodi kako su bogati i uspješni muškarci skloniji seksističkom ponašanju

Najnovije istraživanje pokazalo je da su muškarci s manjim i srednjim primanjima mnogo bolji u krevetu, vjerniji i emocionalno dostupniji od onih koji puno zarađuju. Navodno, oni koji nemaju mnogo novca, nemaju ni velikog izbora čime da privuku žene, pa moraju biti ili duhoviti ili jako dobri u krevetu (najbolje oboje).

Rezultati istraživanja potvrđuju da, čim je novca manje, više je truda, vjernosti, orgazama, smijeha i sreće, a slično misli i profesor Adam Galinsky sa Sveučilišta u Chicagu, koji kaže da su siromašniji muškarci manje licemjerni u usporedbi s bogatijima.

S novcem dolazi bahatost

Oni koji prosječno zarađuju u pravilu su ljubazniji prema nepoznatim ljudima, a pri takvim društvenim kontaktima redovno koriste osmijeh i raspoloženiji su za razgovor.

I magazin Psychological Science piše da su imućniji muškarci grublji i bahatiji jer vjeruju da im ne trebaju nova poznanstva ni dokazivanje, a oni slabijega imovinskog statusa traže svoju priliku i otvorenog srca pristupaju ljudima. Također se navodi kako su bogati i uspješni muškarci skloniji seksističkom ponašanju.